Борисов изплака: Работя за България денонощно, а президентът взима по-голяма заплата от мен!

България отблизо

Винаги си признавам грешките. Президентът трябва да критикува и другите, не само нас, изплака Борисов по повод протестите и критиките на Радев.

Президентът взима с 4000 лв. повече от мен. Моята заплата става 7000 лв. с над 30 години трудов стаж. Ето как звучи прочита от едната и другата страна. Бедността не е грях, когато взимаш 11 000 лв, размаха пръст той.

Без да обясни, разбира се, че тези заплати са приети от НС и са гласувани от собствените му депутати.  Преди 2 години 3, 8 млрд. за КТБ похарчихме. Това бяха непредвидени средства. Как да има заплати за народа?  Какво да направим с Белене и що са напазарували реакторите? Що не пита опозицията, а нас?

 

Еднакво са ми близки лидерите в ОП. Едва ли щях кафе да пия с тях, но така става в живота. Налага се.  Вярвам, че те съжаляват за думите, които са казвали за мен. Нито една квалификация не си позволявам за президента. Така осъдих Сидеров, че платих 3000 лв. разходи. Загубих пари, спечелих делото. И на мен по някой път  ми е писнало от всичко.

 

Ако остане един час за футбол, иначе ще откача. Аз не обядвам и не закусвам. Използвам обедната почивка и не виждам нищо лошо в това. България е толкова силна. На Балканите има толкова история, че държавите не стигат за нея.

 

Не е момент за рокади в кабинета. За кое не нося отговорност. Аз и като съм опозиция, пак нося отговорност. С кое да се снишавам-за това , че ремонтирам, строя зали, училища, детски градини?!

 

Последната снимка ми е от ОАЕ. И Катя Захариева беше в САЩ. България стои много добре. Представяте ли си, ако не беше този доклад, какво щяхме да си говорим сега? Истински се радвам, че е толкова добър.   . И по въздух и вода България ще влезе в Шенген. Правим това-да имаме метро, магистрали, по-високи доходи.

Тези протести не са навреме и не са състоятелни.

Правим всичко за България!

А някои ни отговарят с това.

Ами не е честно, каза премиерът.

И никой не му повярва.

Tagged

4 thoughts on “Борисов изплака: Работя за България денонощно, а президентът взима по-голяма заплата от мен!

  1. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ПРЕДАВАНЕТО БЕШЕ ПУБЛИЧНО. НЕ СИ УКРАСЯВАЙТЕ СТАТИИТЕ С ИЗМИСЛИЦИ ЗА ЕФЕКТ. ЧАК ПЪК ДА Е ЗАПЛАКАЛ….ХАХАХАХ! ИСКА ВИ СЕ!

    1. Между „изплака“ до „заплакал“ има огромна разлика. Аз гледах точно тази част от интервюто – той направо изцвили от злоба и завист, че президентът вземал повече от него. Ако зависеше от мене, не само че нямаше да получава заплата, ами щеше да бъде принуден да плаща за щетите, които нанесе на България през трите си мандата.

  2. Това на улицата е народната любов,Бойко…нали все разправяше,че народа те обича и трети мандат те вкара в управлението на страната…е,кво се оплакваш сега…народа ни има една приказка-както се радваш на шарени поли,така ще се радваш и на гърбав х…ха,честито да ти е…

  3. ПРИЯТЕЛИ ХАЙДЕ ДА СЪБЕРЕМ 4 000 ЛЕВА ДА ГИ ДАДЕМ НА БОРИСОВ -ТОЙ ЗА НАС СЕ ТРЕПЕ ДЕН И НОЩ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *