Борисов изпълзя от дупката си и призна! Президентът ми пречи! Най-после се разбра за какво му е виновен Радев!

България отблизо
Досега ГЕРБ превръщаха всички годишнини в апотеоз на удрянето в гърдите, в хвалби, в саниране и магистрали.
Днес, когато Борисов трябваше да изнесе пред Нова тв поредната реч за приключилата успешно първа година от третия му мандат, той забрави магистралите и се метна върху президента, който бил сгорчил тази една година управление и не помагал на ГЕРБ да управлява, а само пречел на възхода на страната.
Когато Радев ме обвинява ежедневно, ние да си мълчим ли? – попита Борисов, говорейки за себе си във вече традиционното множествено число.
Та той  се държи като президент на една партия,   даже само  като президент на БСП и ДПС. Пред всички лъжеше, че авиацията ни е приземена, а сега същата тази авиация ще лети на парада!

В моя кабинет разправяше, че авиацията се е приземила.  Тогава с какво ще прави парад на 6 май?  Какво ще лети в небето? Ние сме купили  самолети и вертолети, които дори не летят, обаче  са последен модел и са много скъпи. „Спартани“ сме купили, обаче сега от два правим един, понеже  не може да се обслужва и ремонтира. /Б.а. тези думи премиерски не ги разбрахме, ако някой е схванал какво е искал да каже Борисов, моля да ни обясни. Впрочем то и самият Вожд понякога трудно разбира какво казва, така че май няма проблем с абзаца./

Още по-зле. В хвалбите си за годишнината от управлението Борисов основна тема си остана Радев.

За престрелките между президента и  правителството Борисов заяви, че атаките са единствено от страна на президента. Досега за мен той  винаги е бил обединител на нацията! Обаче  откакто Радев бил на този пост нямало вече обединител, а разединител. Президентът не подкрепял решенията на управляващите и говорел само с езика на  БСП и ДПС. „Затова възложих на министрите си всеки ден да искат среща с него и да му се отчитат, понеже явно той не разбира какво правим за България.

Премиерът даде „умопомрачителен“ пример:  Аз също имам много мои мисли, но не ги казвам, защото не бих искал да се превърнал в човек като  него“ /б.а. Радев/.

Той ни обвинява в корупция. Цитира ни  доклада на Държавния департамент на САЩ за корупцията у нас. Ами нали затова създадохме Антикорупционен орган и сега вече всички ще  имат страх, че машината ще ги смаже, ако вършат  нередни неща? – разпери ръце Вождът.

Това предизвика искрен смях пред екраните, където мазохисти гледаха интервюто МУ.

Органът си го избра ГЕРБ, ръководи се от ГЕРБ, корупцията е приоритет на управляващите по принцип във всяка една държава, така че да се хвалиш, че сам ще се следиш да не крадеш е комично. В случая по-скоро трагично.

Така трагично излезе и отбелязването на първата година от третия мандат на ГЕРБ.

Първо не знаем какво толкова е светло и историческо на тази дата, та едва не бе обявена за национален празник и не бяха организирани всенародни тържества.

Второ разбрахме, че ГЕРБ нямат с какво толкова да се похвалят, а само могат да сочат с пръст виновните за неудачите им.

Трето Борисов най-после свали маската, изпълзя от дупката си и обяви, че войната не е между институциите, не е между Цветанов и Радев, платените социолози и Радев, платените политолози и Радев, а между НЕГО и Радев. Нещо, което всички знаехме, но най-после Борисов открито го призна.

Да, когато Плевненлиев говореше с езика на ГЕРБ беше обединител на нацията. Сега, когато Радев говори с езика на народа, се оказва разединител.

Тогава няма ли кой да обясни на управляващия ни с клизма, с нисък изборен процент и измислена коалиция Бащица, че проблемът не е в президента, а в самата партия ГЕРБ.

Единият има зад гърба си подкрепата на народа, другите имат купени гласове и изкуствено минимално мнозинство.

На единия на му пука да нарича нещата с истинските им имена, защото е чист и не е бъркал никъде, а другите се оправдават денонощно, защото са гузни.

Единият поиска от името на народа да се осветлят мръсните сделки, другите си направиха комисия да се саморазследват.

И то след десет години крадене, когато чак Ес и САЩ в един глас ги обвиниха в корупция.

Какво празнува днес ГЕРБ? Още една година глозгане на народа?

Защо Борисов дава интервю и медиите МУ стоят мирно?

Защото имало свобода на словото, обясни премиерът.

Да.

Има.

Но само на НЕГОВОТО СЛОВО!

Станислава Славова , istinata.net

 

 

Tagged

5 thoughts on “Борисов изпълзя от дупката си и призна! Президентът ми пречи! Най-после се разбра за какво му е виновен Радев!

  1. Единствено може само да съжаляваме , че Г-н Радев късно се появи на сцената! Ако можехме да върнем времето в коет шута беше президент и вместо него бяхме избрали Г-н Радев сега всички да бяха във синхрон с доволните и спокойни хора за утрешния ден

  2. ПРЕЗИДЕНТА Е ТОЧНАТА ЛИЧНОСТ НЕОБХОДИМА НА БЪЛГАРИЯ !ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДА НАПРАВИМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !

  3. Ами да застанем с президента и нека и армията, и полицията да застанат с нас. Дошло е време да станем и публично накажем тези престъпници и продажници, убийци под прикритие. Не трябва да чакаме една личност да се бори със недостойни те и нагли престъпници. Стига сме ги търпяло. Ако ги търпим, ние сме виновни, колкото тях. И ако станем и се вдигнем с президента, и Биг ще ни помогне. Бог е Праведен и Истинен и защитава истината и правдата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *