Борисов иска оставката на Борислав Михайлов! А защо не подаде и своята?!

България отблизо

Правителството преустановява отношенията си с Футболния съюз до подаване на оставка на председателя на БФС Борислав Михайлов. Това каза министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на брифинг в Министерски съвет..

„Преди малко премиерът ме извика по спешност. Знаете, че през последните 4 години българското правителство направи изключително много за развитието на българския футбол“, припомни Кралев. Той отчете, че са се построили терени и са се давали средства за развитие на детско-юношеските отбори.

„След вчерашните инциденти, премиерът разпореди, че от днес нататък преустановяваме всяко отношение с футболния съюз, включително и финансово до подаване на оставка на Борислав Михайлов, председател на БФС“, допълни още Кралев./dariknews.bg/

Нека тогава и Борисов подаде оставка, понеже колкото е виновен за състоянието на футбола Борислав Михайлов, толкова е виновен и Борисов. Защото отсъства каквато и да било държавна програма за развитието на спорта в България, включително и за футбола. Футболът бе разпарчалосан, спортната база приватизирана, парите изхарчени, а сега питаме защо няма футбол. Ами защото такива като Борисов и Михайлов унищожиха всичко. И още продължават да се дъвчат един друг за пари.

Така че вместо да си искат един друг оставките, по-добре да си ги подадат вкупом. И да ни избавят от зловредното си присъствие. Заедно и с министъра на спорта.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *