Борисов и Нинова ще мерят шпаги днес в съда! Вижте за какво и кой ще победи

България отблизо

Бойко Борисов и Корнелия Нинова преместват битката си в съда.

Софийският градски съд днес ще разгледа гражданското дело, което  двамата лидери са завели един срещу друг.

Причина са  обидите, които двамата преди време си размениха в отсъствие на другия  в ефир.

По време на  свое участие в предаване по Нова телевизия Корнелия Нинова каза по адрес на Борисов:  „Крадецът вика: „Дръжте крадеца”. Той се почувства силно засегнат и прати адвокатите си да  заведат  дело срещу нея за клевета и неверни твърдения.

Нинова просто изслуша следващата реч на премиера и  веднага заведе контрадело  заради думи му в ефир. Той я нарече  „Госпожа лъжа” и не спря да го повтаря, а така също наблегна, че едно време била голям  активист на СДС, а после преминала в редиците на противниковия отбор.

Борисов  е предявил граждански иск за 26 000 лева, а Нинова – за 30 000 лева обезщетение за обидите.

Борисов вече беше осъден от депутатката от БСП Елена Йончева, след като той излъга българите в ефир, че е взела над 1 милион лева народни пари за репортажите си по БНТ. Адвокатът й доказа, че не е взела нито лев и и казаното от премиера е лъжа. Резултатът от делото беше потулен.

Ако Борисов бъде осъден втори път, ще излезе, че той непрекъснато лъже в ефир. Затова делото е малко, че даже и много деликатно.

В същото време прозвището „Госпожа Лъжа“ е доста сериозна обида според българска закон и ще се търсят вратички да бъде измъкнат, смятат юристи.

Други пък са сигурни, че и двете дела ще се отложат във времето по някаква правна причина, тъй като доверието в българския съд е спаднало до критичния минимум и в момента народът ще гледа съдиите под лупа.

Нинова призова премиера да излезе да се разберат „по мъжки“, но той се покри.

Tagged

2 thoughts on “Борисов и Нинова ще мерят шпаги днес в съда! Вижте за какво и кой ще победи

  1. Двата театрални състава на един и същи режисьор, САЩ, ще направят театрално представление за наивното население. Хахаа…

  2. АКО ГО ОСЪДИ ВТОРИ ПЪТ,ТОЙ СТАВА РЕЦИДИВИСТ,И ТРЯБВА СЕ МАХА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *