Борисов и Сидеров се хвалят с нещо, което още не съществува! Ето какво е то! Ще се ШОКИРАТЕ!

България отблизо

Преди избори винаги се обещава, че следващата година всичко ще е готово. А правителството на Бойко Борисов строи болницата в Ямбол от 2012 година, която още не е построена. 

И сега, уж правителството гласувало 27 милиона лева за довършване на новата Областна болница в Ямбол. Но какво говорят хрониките?

„През 2012 година кабинетът „Борисов 1” обещава новата болница в Ямбол да влезе в експлоатация до март 2014 година, но досега тя не е открита. През 2015 година кабинетът „Борисов 2” пак обещава същата тази болница да бъде завършена за година и половина, но отново резултатът е нулев“.
През 2017 г. Борисов е обещал 12 млн. лева за доизграждане на новата сграда на болницата в Ямбол, но отново не е спазил обещанието си.

„Днес вождът Борисов обещава 27 милиона от нашите пари за доизграждане на новата болница, като срокът отново е година и половина. Защо се удвояват тези средства? Дали това е от политика на ГЕРБ всичко да струва двойно – половината за изграждане на съответните обекти, а другата половина, за да потъва незнайно къде?”

Пази Боже да си болен в Ямбол, възкликна от своя страна Борисов, за да подчертае голямата си „грижа“ за хората. А ние бихме възкликнали: „Пази Боже да си болен в България!“ Защото дори в големите градове трудно можеш да разчиташ на адекватна болнична помощ. И още повече да ни пази Бог от такова крадливо управление като това на Кабинетите на Борисов.

Но освен празните обещания на Вожда, май има и още една причина да не бъде построена толкова години ямболската болница, която обслужва цялата област. И това е, че през 2012 година и доста години след това, Сидеров и Атака бяха най-голямата и смела опозиция на Борисовото управление. Но след като Атака влезе в съглашателство с Бащицата, изведнъж започнаха да се случват хубави неща в избирателните райони на атакистите. И, разбира се, в Ямбол, който е отколешен избирателен район на Волен Сидеров. По същата схема, Варна и досега няма пари за много неотложни ремонти, а Бургас цъфти.
Нека после Борисов да разправя, че не делял областите и градовете и помагал на всички. Помагал, ама друг път! Това ако не е използване на държавните пари за набиране на избиратели, здраве му кажи.

                Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Борисов и Сидеров се хвалят с нещо, което още не съществува! Ето какво е то! Ще се ШОКИРАТЕ!

  1. вожда сам каза ,че най много се лъже преди избори и след лов,ТАКА ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ЛЪЖЕ И ТО ЗА ВСИЧКО !!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *