Борисов: Комунистите пратиха дядо ми в Белене! Ето истината за семейството на Бащицата!

България отблизо

На БСП им се иска да бъда пратен в Белене и убит. Така са постъпили с дядо ми.

Това изцепи вчера по телевизията Бойко Борисов и шашна и най-върлите си фенове и противници.

Дълго се ровихме из интернет с какво е прегрешил прословутият дядо и така и не разбрахме. Явно информацията е скрита строго, а биографията на Борисов дори в Уикпедия се свежда до майка, баща, дъщеря и че е министър-председател.

В едно малко сайтче успяхме да открием повече.

Бойко Методиев Борисов е роден на 13.06.1959 год. в София – гр. Банкя. Баща му – Методи Борисов, до 1987 год. е служител на Софийско градско управление – МВР. Бил е началник на 2-ри сектор в столичната противопожарна охрана. Членувал в БКП. Уволнен заради извънбрачна връзка. Майка му – Венета Борисова е починала. Била е начална учителка в Банкя. Справка ТУК

Никъде ни дума за многострадалния дядо.

Има два варианта – да е лежал в Белене, или да не е.

Ако е лежал обаче, това няма как да е по политически причини, а по някакви други. Там затваряха всякакви хора, нарушили закона.

Няма как да е по политически причини, тъй като бащата започва да работи в МВР, при това началник. Е, на пожарна, но все пак началник.

Още повече синът се издига от пожарникар до лична охрана на Тодор Живков. Някой допуска ли, че внук на враг на народа, пратен в Белене, може да охранява Първия? Абсурд! Там нещата се проверяваха до девето коляно. Все пак се грижи за безопасността и живота на Тато, а не е портиер.

Допуска ли, че син на антикомунист, може да работи в МВР и да стане шеф на пожарната?

Този път Борисов тотално преигра. С дядо си.

На късата ни памет ли разчита, или на слабите ни познания по история?

Или вече лъжата е станала негова втора природа?

Всеки сам може да си отговори на този въпрос!

 

Tagged

3 thoughts on “Борисов: Комунистите пратиха дядо ми в Белене! Ето истината за семейството на Бащицата!

  1. След като ни управлява ТОЛКОЗ посредствено изказвашт се участник от средите на СИК и ВИС……..КОЙ го държи почти ДЕСЕТ години вече да е Премиер на БЪЛГАРИЯ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! До КОГА ще КОПАЕМЕ ДЪНОТО в ДВАДЕСЕТ и ПЪРВИ ВЕК????? ДО КОГА ще НИ управляват……..КОРУМПИРАНИ, АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ МЕРЗАВЦИ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ами той вече е осъден веднъж за лъжа,така че ,както казва той ,така че нищо ново ,лъже си човека и това е,който се хване

  3. боко тиквата-бойко цветелинов бориславов-това е отговора…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *