Борисов към Нанков: Ако така успешно работиш още два-три месеца, ще ти позволя да се ожениш!

България отблизо

„Страхотна работа, Нанков.“ Това каза премиерът Бойко Борисов на зам.-министър Николай Нанков по време на инспекцията на трасето на АМ „Европа“.

„Ако така продължава още два – три месеца“, ще ти позволя да се ожениш“, каза Борисов на Нанков, а той му отговори: „Благодаря“.

В днешната инспекция на АМ „Европа“ заедно с министър-председателя Бойко Борисов бяха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Премиерът провери първо строителството на трасето в участъка „Драгоман – Сливница“, чиято дължина е близо 17 км. Стойността на проекта възлиза на 117 360 358,22 лв.

Министър-председателят обясни още, че в този участък се работи по няколко дейности едновременно, за да се съкрати срокът за изпълнение на проекта.

По време на обиколката Борисов срещна и работник, който бил негов съсед.

„Нашите къщи бяха колибки. Аз като казвам, че до 22 години спяхме с кака в една стая, не ми вярват. Две стаи имахме. Сега като пишат идиотщини и глупости много ме е яд, ама… Няма да ме спрат“, заяви Борисов.   „

И като кажат „къщата на Борисов в Барселона“. Абе аз къща нямам, те – къща. Омаскариха си ме и край. Ето такава е ситуацията“, оплаква се той пред министрите Томислав Дончев, Николай Нанков и Владислав Горанов.

„То и в учебника за компромати така пише. Подбираш истини“, посочи той. „Не е все едно дали са ти откраднали шубата и мръзнеш през зимата или си откраднал и имаш две шуби“, даде пример той.

От което разбрахме, че е чел и още една книга.

Tagged

1 thought on “Борисов към Нанков: Ако така успешно работиш още два-три месеца, ще ти позволя да се ожениш!

  1. И ДА СИ НАПРАВИШ ДЕТЕ,КАТО МЕН!ЖАЛКО,ЧЕ НЯМА ДА ТИ СТАНА КУМ И КРЪСТНИК НА ДЕТЕТО ТИ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *