Борисов: Къщата ми в Барселона не е моя! Аз съм бил яко братовчедите си и не си говорим трайно!

България отблизо

„В Банкя показват една къща, която мисля, че на Емо Кюлев и твърдят, че е моя.

В Барселона показват къщата на Сашо Чаушев и казват, че е моя. Това го правят години наред. Аз не мога да му кажа продай си къщата. Това си е негова работа“.

Това заяви в ефира на bTV премиерът Бойко Борисов, който отговори атаките към него от страна на БСП и твърденията на Елена Йончева, че разполага с документи по случай с къща в Барселона на министър-председателя.  „Ние сме много сложна рода. С единия братовчед не съм се виждал може би 40 години. С другите не си бяхме говорили от 30 години, сега като се видим, си махаме. Ние сме в една къща родени и не си говорим.

Даже двама съм ги и бил, затова и не си говорим трайно. Аз не си говоря с тях, бе, човек. Ние за една помпа се бихме с братовчедите. Карате ме да обяснявам пред хората за братовчеда и братовчедката“, подразни се Борисов. „Имам си къща в Банкя, там ще си умра. Барселонската къща е на Сашо Чаушев“, отсече премиерът.

Tagged

2 thoughts on “Борисов: Къщата ми в Барселона не е моя! Аз съм бил яко братовчедите си и не си говорим трайно!

  1. Парадоксът се състои в това, че хора без морал и съвест, се опитват да предопределят съдбините ни, говорят от наше име, и казват кое е правилно и кое добро!

  2. Вярно е! мНОГО ХОРА НЕ СА НАЯСНО И НЕ РАЗБИРАТ КАК МОЖЕ НЯКОЙ ДА ИМА МНОГО ПАРИ! А може, но не знаят как да го направят! Който може и знае го прави… 🙂 )))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *