Борисов: Навсякъде се случват такива убийства, като на Виктория! Защо беше целият този шум? За да ме свалите от власт ли?

България отблизо

Навсякъде в света се случват такива убийства. Навсякъде има престъпления. Разкрихме убийството на Виктория за три дни. /Съболезнования на родителите й/ Обещах ви три дни и ги изпълних. Но някои хора се възползваха и се опитаха да ме разклатят! Е, няма да стане!

Това заяви Борисов в специално изявление за медиите. И същевременно ги обвини.

Благодаря на тези, които коректно ме послушаха и заявиха от екран, че все пак трябва да се изчака резултата от разследването и да се хване виновника. Но в същото време прочетох чудовищни обвинения към мен и МВР, че не си вършим работата. Разни политици сини и червени излязоха на протести, политизираха нещата и  се скъсаха буквално  да  ме клеветят и тормозят. Нима такива убийства не стават в други държави? Там няма ли престъпност?  Или Виктория  е някакъв различен случай? Какво му беше толкова важното, че трябваше и протести и бдения да има?

В Брюксел много хора ме гледат под лупа. Умишлено не съм разговарял с тях тези дни. Започнаха да се държат странно. Дори колегите он ЕНП. Това вече мина границата на търпението ми. Не трябва да се обвинява никой докато няма  категорично доказателство! А аз бях обвинен, че не мога да се справя с престъпността!

Още по-лошо. Бях посочен с пръст и се каза, че в страната ми се извършват политически убийства.

Вие знаете ли какво е политическо убийство? Знаете ли как се прави? Там няма следи, няма биологичен материал! Престъпникът не оставя визитката си, размаха пръст Борисов.

Странно откъде пък е толкова навътре в детайлите с политическите убийства…Явно от опит. В полицията де…Да не си помислите нещо друго?

Много внимателно съм чел всичко, ще имаме сериозен разговор в ЕНП като отида там. Но това е политиката! Мръсна работа!

Борисов толкова се засегна, че чак свика посланиците у нас да им обяснява за убийството.

Особено съм обиден, че ме обвиниха и от САЩ!

И всичко това заради медиите! И разни опозиционни партийки.

Поискаха да ме свалят!

Няма да им се получи! – изплака премиерът.

Ние пък се питаме какъв е този зор та чак събра посланиците?

Убийството уж се изясни.

Посланици се канят на извънредна среща при свръхважни обстоятелства, които касаят мира и суверенитета на държавата.

Тогава от какво се страхува Борисов и защо влиза в обяснителен режим?

Ако някой може да отговори на този въпрос, ще си отговори на всичко!

 

Tagged

3 thoughts on “Борисов: Навсякъде се случват такива убийства, като на Виктория! Защо беше целият този шум? За да ме свалите от власт ли?

  1. Скрийте го тоя банкянски тъпанар, че ми идва в повече…Интересно, защо се беше изтъпанил днес с горда осанка, зад другата мутра, министъра….Оставка и в затвора, ти, долен престъпник!!!Боклук!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *