Борисов се скри от протеста, но го изненадаха жестоко! Вижте кой го направи отново за смях!

България отблизо

„В Габрово посетих новостроящия се храм в квартал „Младост“, който е посветен на всички габровски светии.“

Това се похвали  във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Разбира се на премиера не му е до никакви светии, особено пък габровски. Той разцелува за снимка ръката на местен отец под зоркия поглед на охраната си и рехава група от миряни, вероятно докарани с автобус за масовка.

Истинската причина обаче да се засили до Габрово беше обещаният и широко прокламиран днес протест за сваляне на правителството. Понеже на 16 септември нещата малко се пообъркаха, беше решено да се протестира днес. Масово бяха разпространени призиви във Фейсбук и бащицата се стресна.

Народът обаче му спретна неочаквана изненада. Вместо да си изпълни обещанието и да излезе на площада, той натовари коли с багаж и още по обяд задръсти магистралите , хуквайки  на село да бере гроздето, да бърка лютеници, да прави туршии, или да хване намалението по курортите, за да се измъкне от прашна и мръсна София.

Призивите останаха да висят само в социалните мрежи, а пътуващите към родните места софиянци жадно четат от мобилните си телефони какво се случва.

Ами случва се едно голямо нищо!

Само майките на децата-инвалиди жално чакат депутатска милост пред парламента.

Някой да е очаквал нещо друго от заспалия народ?

По-интересно е обаче къде ще се скрие утре Борисов?

Всеизвестна е неговата непоносимост към национални празници, особено след като Румен Радев стана президент. Премиерът потъва в миша дупка, само и само да не покаже на народа, че свири втора цигулка.

В момента в социалните мрежи текат обзалагания къде ще се покрие премиерът. Има различни версии и някои чак са за Луната.

Но като се замисли човек, каква независимост да празнува точно той, който направи България толкова зависима, че даже не ни остави гордостта да се наричаме българи!

Поредният тъжен празник се задава.

Сценарият е ясен, Бог да пази България!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

1 thought on “Борисов се скри от протеста, но го изненадаха жестоко! Вижте кой го направи отново за смях!

  1. Къде да се скрие Борисов ли! Гробарите от гробището в Банкя отдавна го очакват и спорят колко ще припечелят от неговото „знатно“ погребение!… Това може би е най-доброто решение за Боко-своевременно да се прислони в това злачно място! Защото ако остане жив и знае какво го очаква, ако бъде свален насилствено, горко ще се моли на свещеника жив да го опее, а гробарите по-скоро да го закопаят!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *