Борисов се хвали: БСП ги мързи! Ние се претрепваме от работа!

България отблизо

„БСП ги мързи. Не ходят на работа. Да ги оставим да заробят държавата ли? Аз само показвам направеното“.

Така Борисов коментира обвиненията на левицата, че е узурпирал властта. И хем е  премиер, хем е председател на предизборния щаб на ГЕРБ.

„Не се занимавайте с тях. С обвиненията на БСП, де. Аз не съм шеф. Аз си откривам заводите месеци наред. БСП ги мързи, не ходят на работа. Да ги оставим да заробят държавата? Аз само показвам направеното. И Райнер потвърждава. Най-големите компании са си вложили милионите тук. Кое осигуриха те? Пътя ли направиха? Направихме „Струма“, „Марица“, „Тракия“. В момента, в който ми даде Русе проекта, пишат Дончев и Горанов на тефтерите, защо мислите, че съм ги взел? Виждате, че високите доходи идват от работа. Това го гарантирам“, обясни дълго и напоително премиерът.

„С румънското правителство говорих. Румънците не искат втори мост над Дунав при Русе. Там има блата, трудно им е. Обещал съм – и на Свищов, и в Русе. Тези товари трябва да се движат, много натискам“, заяви Борисов за новите мостове над Дунав – при Русе и Свищов.

„И на Кирково ще го направим. Това е важно за диверсификацията на газовите доставки“, каза той за предстоящата първа копка на интерконекторната газова връзка с Гърция. Нещо повече – премиерът Алексис Ципрас дори търсил дата, в която да дойде и да участва в първата копка.

Ха сега де! Борисов отново влезе в ролята на сторъкия бог Шива. И отново е навсякъде. Обаче другите работят, а той само реже лентичките. така и баба знае. Особено, когато си решил сам да правиш нещо, но с чужди пари, парите на народа. И без изобщо да питаш същия този народ съгласен ли е с това, което си решил да правиш или – не.

Социалистите не ходели на работа. Тоест не са в парламента. Ами какво да правят там, когато герберското мнозинство си прави, каквото иска. И не се съобразява с опозицията за нищо. При това положение, стоенето в парламента е напълно безсмислено. По-добре депутатите на левицата да са сред хората. И да обясняват за новите афери на властта. А такива дал Господ.  Само че Борисов това не го устройва. И той започва да подлага динени кори на единствената партия, която е опозиция в този парламент.

Само че сметките му ще излязат криви. Защото народът не е вчерашен. И вижда всичко.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Борисов се хвали: БСП ги мързи! Ние се претрепваме от работа!

  1. ХХИХИХИХИХИХХ,ПОЖАРНИКАР И РАБОТА,ЦЯЛ ДЕН КАРТИ,АЗ НАЛИ СЪМ БИЛ ТАКЪВ

  2. ТАМ БЯХМЕ САМО КАЛПАЗАНИ ,МЪРЗЕЛИВЦИ И ТЪПАНАРИ,ЗА НИЩО НЕ СТАВАХМЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *