Борисов: Смачкаха ме от подслушване, но аз съм мъж, не пискам!

България отблизо

„Гешев е абсолютно прав. Прокуратурата не е място където да се решават политическите проблеми. Всеки носи сигнал на прокурора“.

Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти.  Министър-председателят обясни и какво точно е имал предвид главният прокурор, когато е казал, че премиерът постоянно казва кой трябва „да смачка“ прокуратурата.

„Ако е имал предвид работата с отпадъците, казал съм го, защото това е месец и половина работа на службите. Мисля, че целият народ иска това. Аз не му давам акъл, а задачи.

Кое е страшно? Че съм строил 10 години водопроводи, канализации и магистрали ли“, пита премиерът.

„Казах още, че съм разпоредил максимално да се обяснява и говори, и чак когато хората осъзнаят, че това е добро, ще преминем нататък. След като президентството и опозицията се изказаха, аз съм длъжен да намаля темпото“, допълни той по въпроса с приемането на еврото.

„Никога не съм поставял задача да бъде подслушван Радев и няма да го допусна. Сега искат да си измият ръцете с мен. Няма как да стане. Мен ме смазаха ме от подслушвания, ама тарикат мъж не писка“, заключи Борисов.

Изказването му бе минути, след като той и президента си стиснаха ръцете и размениха по няколко думи на юбилейно тържество в КНСБ.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *