Борисов със светкавичен отговор към президента: Гледах го една минута и отидох да играя футбол. Злобата му вече прелива!

България отблизо

Светкавичен отговор на нападките от президента Румен Радев даде премиерът Бойко Борисов.

„Тази омраза е неприсъща за държавен глава, каза премиерът Бойко Борисов във връзка с телевизионно участие на президента Румен Радев, в което той отново бе критичен към премиера и управляващите.

„Злобата му вече прелива“, каза премиерът, и добави, че някой ден хората ще разберат колко двуличен президент е.  „Президент е този, който е обединител на нацията, опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал една добра дума за държавата, омразата му до такава степен прелива, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер“, посочи Борисов.

„Да сте чули държавния глава да се изказва за Тройната коалиция? Нещо за това, че президентът Тръмп изпрати енергийни експерти у нас да ни консултират?“, попита премиерът, който допълни, че цял свят ни хвали, че сме купили Ф-16, а Радев продължава да говори за „Грипен“.

„Днес поканих и Борис Велчев, с Филип Димитров говорих за независимия прокурор и правим всичко нормално и по европейски, за да върви добре България. А в него защо е тази злоба? Какво го мъчи и продължава да го мъчи за Грипените? Аз знам, но не съм такъв, нямам злоба“, чуди се премиерът на страната.

Президентът заговори за промяна в Конституцията и обяви ще прави ли партия „Левски не си е позволявал да говори от името на народа“, подчерта Борисов. „Кой ти даде това право?“ „Гледах го една минута, след което отидох да играя футбол“, призна премиерът.   „Властта не е за всеки – явно дворците и скъпите дрехи променят, хората“, добави премиерът, който присъства на тържествено отбелязване на 30 -годишнината от СДС. Борисов заяви, че СДС направи революция и е пратил страната ни на правилния път, а ГЕРБ не само го бетонира, но го надгради. „Когато бяхме малки и не си мислихме, че ще се занимаваме с политика – СДС беше нашата партия“, който изрази задоволство си от избора на бившия премиер, конституционен съдия и вече зам. -председател на Венецианската комисия – Филип Димитров“.

Tagged

3 thoughts on “Борисов със светкавичен отговор към президента: Гледах го една минута и отидох да играя футбол. Злобата му вече прелива!

  1. Защото Борисов не е чел Конституцията и е много трудно да разбере! То и на Ризова й беше трудно да разбере отговорите. Защото задаваше въпроси на вече чути отговори!

  2. ПРОСТИТЕ И ТЪПИ ХОРА ,НЕ ЧЕТЪТ КОНСТИТУЦИЯ,НЕ ГЛЕДАТ ТЕЛЕВИЗИЯ И НЕ СЛУШАТ УМНИТЕ ПРИКАЗКИ НА УЧЕНИТЕ ХОРА ,ТЕ ХОДЯТ ДА РИТАТ ТОПКИ И КАКВО ЛИ НЕ, НО НЕ И ДА СЕ НАУЧАТ НА СЛУШАТ,ЗАТОВА ДЪРЖАВАТА НИ Е ЦИГАНСКА И ОПРОСТАЧЕНА,ПЛАНЪТ РАН – ЪТ !!!!

    1. ТОВА Е ДИАГНОЗА…………….НАРЦИСИЗЪМ ……………. И ЗИГМУНД ФРОЙД БИ БИЛ БЕЗСИЛЕН ЗА ЛЕЧЕНИЕТО МУ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *