Борисов с двоен аршин за апартаментите. Няма да иска оставките на Ангелкова и Каракачанов. Вижте защо

България отблизо

Министър-председателят Бойко Борисов няма да иска оставките на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов, както и на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Имената на двамата също бяха замесени в апартаментната сага с хора от властта. Борисов коментира темата заради журналистически въпроси след среща с ръководството на УНСС. След питане дали ще поиска оставката на министъра на отбраната, Борисов отговори: „Аз отговарям само за ГЕРБ. От ГЕРБ всички до един подадоха отвсякъде оставки. За другите партии си отговарят другите.“, каза премиерът, цитиран от „Флагман“. Премиерът добави по отношение на Каракачанов: „Идете при него. Той е и председател на ВМРО, сега участват и в европейските избори. И аз оценка на моите колеги не давам… на другите партии.“ Борисов повтори, че всички от ГЕРБ, заемащи депутатски, министерски и заместник-министерски постове, „на деня напуснаха“. След коментар, че Николина Ангелкова не е подала оставка, премиерът каза: „До този момент в нищо не са я уличили“.

Попитан за „стандарта ГЕРБ“, Борисов обясни: „Да, точно „стандартът ГЕРБ“ е този – ако я уличат, ако е виновна, защото тя дойде и ми обясни, донесе ми всичките документи… Ние не гониме ей така… урбулешката щото така трябва.“

А ние направо повярвахме.

Ангелкова обяснила на Него, но не и на журналистите и народа.

Каракачанов мълчи като застрелян, но ако Борисов гъкне, ще развали коалицията.

А благоденствието на Бащицата е много по-мило отколкото справедливостта.

Него наистина го пази урбулешката…

Tagged

2 thoughts on “Борисов с двоен аршин за апартаментите. Няма да иска оставките на Ангелкова и Каракачанов. Вижте защо

  1. Баце Е ВСИО и ВСЯ -той е : И прокуратура, и съд , и ПОЛИЦИЯ, и ЗДРАВЕ и СТРОИТЕЛ на унсс …….титан на епохата….КРАЙ НЯМА………?????? ДО??? КОГА???????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *