Борисов: Тежкият комунизъм прогони хората от България! Сега се връщат ударно в родината, защото я направихме богата и свободна!

България отблизо

„Дълги години страната ни беше управлявана от тежък комунистически режим, българите нямахме право на избор и свободно движение. Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия – срив на българския лев, изчезване на спестяванията на хората, свръхинфлация, глад и мизерия.

Логично, много българи потърсиха своя шанс за оцеляване и развитие зад граница“. Това написа премиерът Бойко Борисов във „Фейсбук“. „През последните години у нас има видим напредък. Това е мнението на хората и анализаторите, това показват и всички статистически данни.

Именно затова през последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината – около 4 пъти за периода 2012 г. – 2018 г.

Днес в Европа няма стена, която да разделя хората, миграционните процеси са сравнително лесни, но за нас е важно, че посоката вече е двупосочна. Разбира се, че в страната ни има проблеми, но те са решими и по тях се работи. Продължаваме с усилията за подобряване на условията на живот, да имаме по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда. Всеки един българин е важен за страната ни! Вярвам, че сме на прав път и положителната тенденция все повече българи да се завръщат в родината ще продължи“, добави още министър-председателят.

Тъй като останахме без думи от това изказване, няма да го коментираме!

На изборите стана ясно дали тежкият комунизъм е изгонил българите, или самият Борисов с антинародната си политика.

Изгнаниците масово гласуваха срещу ГЕРБ.

Тогава кой ги е изгонил?

Политолози се юрнаха да защитават вожда си, като обявиха, че гласували само бедните и слабо грамотните.

Който не вярва, да отиде да провери!

Но разпиляна България каза тежката си дума.

И сега Борисов брои минзухарите в поза дълбок размисъл.

 

 

Tagged

4 thoughts on “Борисов: Тежкият комунизъм прогони хората от България! Сега се връщат ударно в родината, защото я направихме богата и свободна!

  1. Кой се връща, аз виждам и чувам само-Ще ида еди-къде си поне да озкарам някой лев да си оправя банките пък после може пак да замина. Това е само есно от нещата, защото ако изтеглиш5000 лв ще върнеш 15 000. Мнпго хора изчезват за да живеят по-добре, не че искат. Вие ги принуждавате.
    България е разделена на бедни и богати, няма средна класа(а тя движи икономиката(работника)). Това ли е напредък. Напредък за 5-6 %, които дават мизерни заплати на работника и вие управата на тази държава казвате че неможе да се направи нищо, че неможите да им влияите затова колко заплати да дават,. Е много ясно, нали вие трябва да си прибирате таксите на спокойствие, а ако вдигнат заплатите ще скокнат и няма да искат да ви снасят(за това спокойствие),, а може спокойно една заплата да е около 1500 лв., говоря за масовата заплата не средна. Може да им се окаже влияние, но неискате. Ей затова хората ще бягат.
    На запад езинтърговец работи за 9-10% и вика ура, но работника взима прилична заплата и си посреща нуждите, дори си взима кола(чисто нова), и не само. Просто жовее човек както трябва. Елементарно но за вас е трудно. Щото на никой не му пука за малкия човек. Няма смисъл да пиша повече защото има много но на управата не им дреме за проблемите. 50-60% от циганите живеят на наш гръб, да не кажа и повече. Не си плащат вода, ток, данъци за апартамент или къща,,,, наслаждават се на социалните придобивки(ама нали трябва да има хора за изборите) ако някой българин пожелае да живее така ще го оббескостят, ама за бай мангал може. Ние им поемаме разходите и пак са недоволни. Затова ще бягат хората. Но и затова на никой не му пука. Тези проблеми с ромите в Пловдив са от 20-25 години, защо един кмет не направи нещо, – щото пазат електората. Ай чао, и дано да поднете по бързо от власт, пожелавам ви го!

  2. Този човек,Бойко Борисов,е нагъл и безочлив,с ламаринени очила и тапи в ушите!Такива думи от човек бил охрана на Тодор ЖИВКОВ,а и след последните разкрития от Испания,да ми говори глупост след глупост е признак на низък морал!Даже не искам да го сравнявам с колегите му от т.нар.бивши соц.държави,които се съобразяват с изискванията на ЕС,но само и единствено ако не засягат интересите на въпросната държава!Докато нашего Боко дори още не са му подсвирнали и подвива опашка!!!Иначе как ще трупаме милионите????

  3. Не тежкия комунизъм изгони хората от БМългария? Тежкото робство наложено от престъпните партии чрез участието им във властта и приемането на лобистки текстове в законите. Част от основните лобистки текстове са:
    1. „Доставката“ в абонатната станция“, която изважда дейността на Топлофикация извън закона.
    2. Лобисткия текст приет от ГЕРБ „доставка“ е продажбата, включително препродажбата на енергия или природен газ на клиенти“ § 1, т.16 от ДР на ЗЕ (Д. в. бр. 54/2012 г.) – с този текст ГЕРБ напълни памперса, с който вмириса орталъка, а все му се привижда, че миризмата идва някъде от към комунизма.
    3. Със същия Д. в. бр.54/2012 г. отнеха от гражданите качествата „Потребител“ и „Купувач“ и ги определиха като „клиенти“. Сроред горнити разпоредби, „клиент“, по същество е роб на когото монополиста може да произвежда задължения на база собственост/вещ, без негово знание и съгласие, неограничени по размер и за неопределен срок – до гроба, а през гроба и върху наследниците. Ето какво изгони хората от България – непоносимия мирис от препълнения памперс на ГЕРБ?

  4. В заглавието има 18 думи, изречени от Борисов. И цели ОСЕМНАДЕСЕТ големи нагли лъжи !!!!! Докога ще го търпим този нагъл лъжец с абсолютно просташко поведение????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *