Борисов: Тъжно ми е, но ще разследвам Цветанов, като се върне от САЩ. Дори да няма престъпление, ще има последствия!

България отблизо

Дори да няма престъпление, ще има последствия.

В това се закани премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел в коментар на вътрешно-политическия скандал с апартаментите, които са закупени от хора от управлението.

Дори и да няма престъпление, решенията, които ще се вземат са много тежки, закани се Борисов. Сезирани са прокуратурата и КОНПИ и премиерът ще изчака „кратко“.

Много колеги ме обвиняват, че махам хора и режа глави, заяви още Борисов, но допълни, че винаги в ГЕРБ са взимали правилните решения. Това че другите са маскари, нас не ни оправдава“, посочи Борисов, но попита медиите защо не ходят да разследват и да питат хората от другите партии, които са се облагодетелствали.

Някои взимат имоти за по 200 лв. квадрата, а други взимат за по 1200. Защо не ги питате тях, защото сте свикнали, обърна се Борисов.

Премиерът все пак изказа недоумението си защо точно сега Цветан Цветанов е решил да извърши тази сделка с имотите, точно сега и преди избори и то при положение, че има други два луксозни апартамента в същия квартал, за които „вече веднъж е ял бой“.

По думите на Борисов за ГЕРБ това е тежък въпрос, морален въпрос… „Имат глава обаче на раменете…“, заканително не се доизказа Борисов.

„Тъжно ми е и ми е гадно, защото има обяснение. Цветанов утре отива в Америка и ще говоря още веднъж с тях. Никак не ми е приятна темата. Според тях всичко е законно, затова ще изчакам кратко време“, посочи Борисов. Той изказа възмущението си, че скандалът в момента е елементарен, гаден и ненужен и го е яд, тъй като „толкова добри неща правим, а енергията отива за такива неща“.

Tagged

3 thoughts on “Борисов: Тъжно ми е, но ще разследвам Цветанов, като се върне от САЩ. Дори да няма престъпление, ще има последствия!

  1. КАТО ЩЕ РАЗСЛЕДВА ЦВЕТАНОВ, АМИ ДА ПОДРЪПНЕ ЗА ВИМЕТО И „МАЙКАТА НА НАЦИЯТА“ – ТЯ КАКВО СЕ СПОТАЙВА, АМИ ЧЕ И ТЯ Е СЪЩАТА КАТО ЦВЪКИ.

  2. На теб ти е тъжно, министър-председателю, но на нас ни е гнусно! И нетърпимо!!! Не знаем какви глави ще режеш, но НАРОДЪТ НИ ви е отрязал бъдещето – и на теб, и на Цветанов, и на ГЕРБ. А „последствията“ трябва да бъдат само едни – ИЗБОРИ час по-скоро! Като си толкова ербап и принципен – питай българите искат ли ви! Или не ти стиска???

  3. ПРИЗНАТИЯ ГРЯХ ,Е ПОВЕЧЕ ОТ ГРЯХ ТОВА СЕ СМЯТА ЗА ПАДЕНИЕ И НЕНУЖНОСТ,ТАКА ЧЕ ДА Е ЯСНО , СТИГА ВЕЧЕ ГЕРБ,СТИГА ВЕЧЕ ДИКТАТУРА, СТИГА ВЕЧЕ ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ, СТИГА ВЕЧЕ ФЕОДАЛИЗЪМ,СТИГА ВЕЧЕ НОВИ БУРЖУА, ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ДРУГО НИЩО !!!!!!! САМО ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ И РЕФЕРЕНДУМИ !!!!!!!!! БЕЗ НАРОДНО ГРАБИТЕЛСКО СЪБРАНИЕ !!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *