Брюксел НАКАЗВА Виктор Орбан! Плаши със санкции и изключване!

Свят

Брюксел заплаши да изключи премиера на Унгария Виктор Орбан от Европейската народна партия. 

Председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер заяви, цитиран от blitz.bg, че Виктор Орбан нямал място в ЕНП.

Юнкер уважавал Виктор Орбан, но смятал, че унгарският премиер не споделя ценностите на ЕНП. На всичко отгоре, според Юнкер, имало много разминавания между думите на Орбан и програмата на неговата партия „Фидес“.

Припомняме, че преди няколко месеца, Европейският парламент, в своя резолюция, призова Европейския съвет да одобри санкции срещу правителството на Виктор Орбан, заради някакво предполагаемо нарушаване върховенството на закона.

Доказателства за такова нарушаване, така и не бяха представени на широката общественост.

Нещо повече. Европейският съвет иска да санкционира Виктор Орбан и за „системни проблеми с независимостта на съдебната система, медийната свобода и правата на бежанците и малцинствата“.

От своя страна, правителството на Унгария предприе през септември медийна кампания за отхвърляне решението на Европейския парламент да бъде санкционирана унгарската държава по измислени обвинения.

Тези действия на Юнкер, на Европейския парламент и на Европейския съвет не можем да наречем по никакъв друг начин, освен опит за сплашване и изнудване на Виктор Орбан и правителството на унгарската държава, с цел да ги принудят да изпълняват убийствените заповеди на ЕС.

А тези опити за сплашване и изнудване са наказуеми от Наказателните кодекси на всяка европейска държава. Затова Юнкер и Брюксел трябва да си понесат наказанието.

Да не говорим, че народите от цяла Европа са свидетели на тези безскрупулни и антидемократични действия на Запада, който уж трябваше да ни учи на демокрация. Но явно, че демокрацията по западен маниер не предвижда свободомислие. Не иска правителствата, държавите и народите да защитават себе си и своите интереси.

Единственото, което искат брюкселци, е да наложат тотално подчинение, което в много случаи е по-лошо и от робското. По простата причина, че тласка правителствата и народите към самоунищожение.

По същия начин бе унищожена нашата икономика от така наречените американски съветници Ричард Ран и Доналд Ът, които с цялата си наглост, идват сега в България и обвиняват нас за срутването на промишлеността и селското стопанство.

Но Виктор Орбан и Унгария ще успеят да защитят своите интереси. Защото категорично отказаха да се самоубиват по заповед на Брюксел. За разлика от правителството на Борисов, което продължава коленопреклонно да изпълнява, убийствените за страната ни заповеди на ЕС.

А това, което е най-нагло и жалко е, че Борисов и неговите пудели продължават да се хвалят, че Вашингтон и Брюксел ги галят по главите.

Въпросът е, че не получават похвали от собствения си народ. 

А премиерът тогава е премиер, когато работи за народа си. И получава неговите похвали.

Но това с Борисов явно няма да се случи! Защото сигурно парите са му по-мили от българския народ.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

4 thoughts on “Брюксел НАКАЗВА Виктор Орбан! Плаши със санкции и изключване!

  1. Брюксел са Илюминати, масони и билдербергите, които са в съюз управляван от самия Дявол. Виктор Орбан е достоен, почтен мъж. Те се налагат със сила, злоба и безчестие. Орбан е благочестив, благороден и пази интересите на народа и държавата си. А Брюксел са интересни и искат да узурпират цяла Европа.

  2. По-важно е Бог да не изключи Виктор Орбан от Царството Си! Брюксел са слуги на Дявола и ако не се покаят, ще му правят компания във огненото езеро, безконечно, през цялата вечност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *