БСП губи изборите и се оправдава отсега! По липса на Колумб, откритието направи Колумбина!

България отблизо

Изказванията на БСП от вчера са несериозни. Факт е, че днес в студиото няма техен представител. Това означава, че те не искат да водим нормален и смислен диалог.

Същото се случва и в парламента. Този диалог трябва да се води заради българските граждани. Това каза в сутрешния блок на bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, която коментира вчерашните обвинения от страна на БСП. „Корнелия Нинова не спира да говори преди всички избори, че предстоят изборни манипулации. Това според мен е опит да се оправдае поредната загуба на БСП и опит някой друг да се изкара виновен за тази загуба.

Всичките твърдения на БСП от вчера категорично не са верни. Много странно е и предложението за отпадане на втория протокол. Всичките тези атаки и несериозни приказки са удобно алиби за загубата на БСП на изборите. След изборите на Корнелия Нинова ще й се наложи да обяснява загубата и най-удобното алиби ще е, че ГЕРБ са виновни и са фалшифицирали изборните резултати“, категорична беше Атанасова.

По липса на дежурните Колумбовци, днес Америка трябваше да бъде открита от…Колумбина. Но и тя не пада по-долу, когато става дума да плюеш по опозицията и да облъчваш народа.

Какво значи БСП избягва диалог? Ако сам си поканен в студиото, няма как да нахлуе и друг.

Какво значи „да се джавкаме на екрана /дебатираме/в името на българските граждани“?

Диалогът у нас отдавна се е превърнал в монолог на една партия.

Всяка инициатива на опозицията бива смачквана в зародиш.

Колкото до предложението да се смени ЦИК, то е желание и на народа. Писна ни от манипулации, писна ни от нагласени вотове. И тъй като рибата се вмирисва от главата, логично е тази глава да бъде сменена от хора, за които се предполага, че ще бъдат честни.

Какво значи тези били професионалисти?

Професионалисти в какво? В нагласяване и натъкмяване?

А що се отнася за загубата на една или друга партия, нека не впрягаме коня пред каруцата.

Тази година пилците ще се броят и напролет и наесен…

Istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *