Валентин Вацев разкри съдбата на Втория в държавата: Един Цветанов повече или по-малко няма значение! Важното е ГЕРБ да победи!

България отблизо

„ГЕРБ трябва да покаже блестяща победа на тези избори и поради тази причина Борисов пое кормилото с двете ръце, за да демонстрира, че един Цветанов повече или по-малко няма значение. Той трябваше да си върне контрола над партията.

Това заяви геополитическият анализатор Валентин Вацев, които бе измъкнат от нафталина, за да напомпа електората за изборите.

Той похвали Борисов за волята, която проявява, за чудесата от храброст, които демонстрира, като едновременно стои на кормилото на държавата и препуска из цялата страна да води предизборна агитация.

Тези избори показват, че обществото започва да оздравява и българинът все по-трудно се лъже и все по-силно се дразни, когато го лъжат. Изборите преразпределят власт и легитимират власт. Тези избори няма да го направят. Те са важни само от гледна точка на идеологията. Показват нагласата за участие в следващия вот“, коментира Вацев

Без да иска обаче, анализаторът призна две неща.

Първото е, че Цветанов наистина се е опитал да открадне партията от Борисов. Затова Вожда го е изместил от всички важни постове и накрая го е натикал в трета глуха.

И наистина никъде не се вижда новина какво прави шефът на предизборния щаб на ГЕРБ, с кого се среща, къде яде агнешко, къде бърка курбани. Даже една лентичка не му дадоха да отреже. Просто изчезна и толкова.

А второто е, че Вацев без да иска обяви каква ще е съдбата на Цветанов след изборите.

Самотен в частния си асансьор.

Който се опитва да краде партията на Вожда, получава шут!

В замяна на мълчанието си, на Цецко ще му остане апартамента, асансьора и другите благинки.

Иначе следва разследване, а това не е удобно и на двамата.

Станислава Славова istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Валентин Вацев разкри съдбата на Втория в държавата: Един Цветанов повече или по-малко няма значение! Важното е ГЕРБ да победи!

  1. ВАЦЕВ, ВЪЗРАСТТА СЕ ОТРАЗЯВА В МИСЛЕНЕТО , ТОВА Е БЕЗСПОРНО ! С ВАШИТЕ „МИСЛИ“ ВИЕ ОФИЦИАЛНО ТВЪРДИТЕ,ЧЕ НИ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ИСТИНСКИ ИДИОТИ. НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА И УМНИ И ЧЕСТНИ ХОРА !!!ОБИДАТА ВИ КЪМ НАС БЪЛГАРИТЕ , Е НЕПРОСТИМА !

    1. Анна, колкото и да не Ви се иска или да не можете да видите истината, ще трябва да признаете, че „БЪЛГАРИТЕ СМЕ ИСТИНСКИ ИДИОТИ“. Спомнете си протестите срещу Орешарски, които продължиха месеци, с опитите да протестират българи срещу ГЕРБ и Борисов. Може би няма гилдия или група в страната (освен депутатите и политиците), която да не е протестирала срещу политиката на ГЕРБ, правителството и Борисов, но винаги с уговорката, че протестите не били политически. На последните 4 опита да се организира протест в София се събрахме първия път около 300 души следващите два пъти между 150 и 200, а на последния полицаите бяха повече от протестиращите (ако искате мога да Ви изпратя снимки).

      Така, че може и да сте права като казвате: „Обидата Ви към нас българите е непростима!“, защото както е казал народът човек се обижда само от истината“

    2. Ами прав,е щом толкова пъти българина има дебилно поведение,те го лъжат и крадат…и той пак за тях.Ех ,Анче….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *