Валери Симеонов категорично: Фандъкова губи изборите, а ГЕРБ тръгва надолу и се проваля

България отблизо

„Ако Фандъкова загуби изборите това може да доведе до последици на рейтинга на ГЕРБ, заяви в ефир Валери Симеонов.

И допълни: И все пак София заслужава по-добър кмет от нея“

„Стефан Иванов е деен човек и не случайно сме избрали него за наш кандидат. Не е фиктивен играч“, допълни той.

Симеонов бе категоричен, че въпреки всичко няма как да подкрепи Волен Сидеров в бъдеще за каквото и да било. Той поясни, че преди време е преглътнал дрязгите помежду им в името на обединението на патриотичните партии в България.Но повече не можел да преглъща.

Симеонов отдавна е в конфликт с Борисов и се раздели със сладките си постове в държавата. В най-напеченото време даже му беше наредено по телефона да подаде оставка, за да спре да дразни майките и хотелиерите.

Патриотът с бургаско жителство забавя, но не забравя.

Точно сега дойде моментът да си го върне на министър-председателя по най-невинния начин, но болезнено и право в сърцето.

Самият намек, че София заслужава по-добър кмет от Фандъкова означава, че тя няма да бъде подкрепена от НФСБ на втори тур. Най-много да се измъкнат по терлици и да призоват хората си да гласуват по съвест /всъщност да не гласуват/.

Бихме попитали каква е тази коалиция, в която всеки вади собствен кандидат за кмет и как управлява заедно, като всеки подлива вода на другия?

Истината е, че отдавна няма управляваща коалиция и Борисов управлява сам. Няма нужното мнозинство и трябва кабинетът му да подаде оставка.

Само че ако бяхме нормална държава.

А ние не сме.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *