Валери Симеонов подава оставка? Ето какви тежки закани изрече!

България отблизо

Валери Симеонов се метна в ефир и заяви, че ще си подаде оставката!

Това прозвуча като музика за ушите на зрителите на бТВ, но закратко. Защото вицето обяви тържествено, че никой досега не му я е искал.

Ние в коалицията имаме различни виждания по някои въпроси, не винаги мненията ни са еднакви. Даже се различаваме по позицията си за участието на религията в духовния мир на човека. Няма непоправими скандали, има само спорове.

При нас всичко е открито, ние сме едно много открито управление – нещата при нас не се замазват, не се крият от хората, а ги правим публично, за да се види, че работим за България, каза  вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

Той призна, че премиерът Бойко Борисов е притеснен от вътрешните  отношения между патриотите, обаче  какво мислел и чувствал, не било изобщо  важно, важното сега било да върви управлението, добави уверено той, а зрителите почти му повярваха.

Имаме си проблеми, оправят се в движение, след това  продължаваме напред, управляваме,  такъв е животът, каза вицето. И допълни, че оставката му като вицепремиер не е искана никога и не  стои на дневен ред. Обаче ако му я поискат партньорите, веднага ще я подаде, защото милее за България!

Абе, Валери, глух ли си, сляп ли си, оставката ти я иска цяла България! Даже подписки се вихрят във Фейсбук.

Не един и не двама политолози и социолози предупреждават, че ти си човекът, който създава допълнителен хаос в управлениетои и сваля рейтинга на правителството. То не, че му е цъфнал и вързал рейтингът, ама ти направо го закопаваш. Не бяха акции „тишина“, не бяха огради и мотели, не беше лай срещу Русия и останалите партньори, не беше война с Волен и Каракачанов, не бяха изцепки, които на няколко пъти ни довеждаха до  ръба на дипломатически  скандал. Изпокара се с партньорите, изпокара се с други депутати, с журналисти и с кого ли не.

И сега невинно заявяваш, че никой не ти е искал оставката и едва ли не Борисов и България без теб не могат.

Борисов вярно не може, защото му трябваш. В ролята на лошото ченге, а той да го играе доброто.

Но на народа не му трябваш.

В интервюто си заяви, че  на следващите парламентарни избори ще се явиш в друга коалиция. Или сам.

Интересно ни е коя е коалицията, със склонност към политическо самоубийство.

А още по-интересно е какво ще стане, ако се явиш сам.

1 процент ще хванеш ли?

Съмняваме се…

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Валери Симеонов подава оставка? Ето какви тежки закани изрече!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *