Валери Симеонов призна: Няма значение аз ли изгоних Ангелкова, важното е, че вече я няма!

България отблизо

Отворени сме за всякакви разговори и преговори с протестиращите. Нека да си излъчат представители и да кажат какво точно искат и от какво не са доволни.

Това заяви пред парламента Валери Симеонов, част от управляващата коалиция и лидер на НФСБ, предава Нова тв. „Имаше доста протести срещу Ангелкова напоследък и искания за оставката й. Туристическият бранш е в криза. Трябва да бъде подпомогнат и насърчен. Той е най-потърпевш“, каза той.  „В туризма взехме най-сериозните мерки – намаляването на данъка например, това беше много сериозна помощ. Намалихме и цените на плажните съоръжения. Скоро ще разширим обхвата на ваучерите за почивка. Те за момента са само за хората, които на първа линия се борят с К-19“, добави Симеонов.

„Няма значение дали аз съм предложил рокадата в туризма“, отсече той и скастри репортерката, задала му няколко пъти този въпрос.  „На този етап не мисля, че са необходими още промени, даже мисля, че малко прекалихме с промените“, добави той.

Всъщност единственият враг на Ангелкова беше самият Симеонов.

Още миналата година те имаха противоречия по акциите „тишина“ и работното време на заведенията. Той затваряше дискотеки, тя ги отваряше.

Ангелкова бе и от умерените министри, никога не влизаше в конфронтации, никога не плюеше партийно, не използваше грубия герберски език и си вършеше работата, доколкото това беше възможно.

Но изхвърча от поста, защото Симеонов е поискал това.

Ще му противоречи на него!

Ам хаааааааааа!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *