Вежди Рашидов: Като видя Мая Манолова и мустаците ми се смаляват от ужас!

България отблизо
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Явно Мая Манолова не е разбрала, че изборите са свършили. Не искам да я нападам, но изпитвам ужас от агресивни ужаси. Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да говори и нищо друго.

Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква реална работа. Само говорене.

Тя направи нещо много сбъркано. Нейният комитет беше един миш-маш от политически разнородни хора. Какво щяха да направят те?

Да плячкосват и грабят. Те искаха само властта. Аз не чух веднъж от тях думата култура. Има нещо сбъркано в цялата тази работа“.

Това заяви в сутрешния блок на bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

„За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив.

Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва.

Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта.

За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата“, категоричен бе Вежди Рашидов./Източник blitz.bg/

Житейската „философия“ на Вежди Рашидов ни е ясна отдавна. Той просто хвали Борисов и заклеймява неговите противници. Само че този път премина границата. Да се отнасяш грубо спрямо жена – това изобщо не подхожда на един „стопроцентов мъж“. Мая Манолова била агресивна, нищо не направила, искала властта, за да краде и други Рашидови „бисери“.

Ако Веждичката нарича изричането на истината  агресивност, значи има проблем с демокрацията. Всеки има право и дори задължение да разкрива истината. Особено, когато тя засяга аферите на управляващите. Затова нека Рашидов да не нарича истината „агресия“. Това напоследък стана любим похват на управляващите. Когато някой каже истината, веднага го обявяват за „агресор“. И го заклеймяват. Така стана с Елена Йончева. Сега се опитват да приложат този трик и на Мая Манолова.

Но нека да не се радват. Тяхната работа няма да стане.

После Мая Манолова не е направила нищо, защото не е била във властта. А и като омбудсман тя помогна на много хора. И гражданите признаха нейните заслуги. А що се отнася до кражбите, нека Веждичката да си спомни за далаверите и гейтовете на управляващите. Ако не признава разкритията на опозицията, то поне да си припомни, че дори любимия му Борисов нарече местните феодали от ГЕРБ, ,дерибеи“.

Но какво ли да говорим? Вежди Рашидов си е избрал позиция. Той е с Борисов. А народът е против него. Това е!

istinata.net                                                         

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *