Веселин Маринов отсече: Продължавам напред без Борисов!

България отблизо

Хитовият български изпълнител Веселин Маринов, който през 1994 година спечели голямата награда на фестивала „Златният Орфей“, а през 1995 година записа албума „Горчиво вино, достигнал почти двеста хиляден тираж, най-накрая коментира думите на Бойко Борисов, че той вече не искал Веселин Маринов да пее на предизборните изяви на ГЕРБ.

„Не мога да кажа, че бях много радостен от думите на премиера. Разбира се, че бях огорчен. С тези свои думи той подцени и омаловажи това, което съм направил за ГЕРБ“.

„Винаги съм се раздавал на 100% независимо дали става дума за ГЕРБ или за мой концерт пред публика. Защото аз безкрайно уважавам моите сънародници и искам да им дам най-доброто от себе си“.

„Хубавото е, че това е мнението на Борисов и вече го знаем. А аз продължавам напред без Борисов. Вече преглътнах тази горчивина“.

Любопитното и разкриващото образа на Борисов е, че той обиди така невъздържано Веселин Маринов само защото изпълнителят имал нещастието да се запознае с Цветан Цветанов, когато бягал в парка. Тогава Веско помолил Цветанов да му помогне за някакъв проблем в НДК. За разлика от Борисов, Веселин Маринов не забравил тази помощ от страна на Цветанов и продължава да смята бившият втори в ГЕРБ за свой приятел. Ето защо беше отлюспен от Борисов на принципа приятелите на моите врагове са и мои врагове.

Така Борисов, без да съзнава се обгражда отвсякъде с врагове. Да не говорим, че и огромна част от българския народ отдавна иска да му види оставката. Борисовите медии наскоро писаха един опус за „самотния президент“, имайки предвид Румен Радев. Но би трябвало, ако имаха достатъчно смелост, да напишат за „самотния премиер“. Понеже голяма част от гражданите на страната ни харесват и подкрепят президента, докато Борисов има отрицателен рейтинг и отдавна е трън в очите на българските граждани.

Затова трябва и ние да продължим напред. Без Борисов!

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *