Вестник „Ил Манифесто“ СТРАХОВИТО: Италия я чака АРМАГЕДОН! Вижте ТУК!

Свят

САЩ подготвят нови атомни бомби, които ще разположат в Италия, Холандия, Белгия, Германия, а може би и в други, засега неназовани европейски страни.

Тези нови ядрени бомби, с наименование В61-12, всеки момент ще бъдат завършени, съобщава американски генерал от Военно-въздушните сили на САЩ.

Джак Уайнстийн, който е генерал от Пентагона, отговарящ за ядрените операции на военното ведомство, заяви, цитиран от blitz.bg, на симпозиум пред ръководители на американския военно-промишлен комплекс и старши офицери от Пентагона, че „програмата върви много добре“ и са проведени много конструкторски, летателни и инженерни изпитания на новата атомна бомба.

Пентагонът предвижда да се направят около 500 такива ядрени бомби, като производството ще започне след 2020 г., а проектът ще струва малко над 10 милиарда долара.

Ядрената бомба В61-12 е от съвършено нов тип и военните я наричат гравитационна бомба. Това означава, че тя лети на нов, неизвестен досега принцип. А притежава и способността да прониква в бункери и други укрития, дори през железобетон и да се взривява на голяма дълбочина, поразявайки дори онова, което военните и инженерите досега смятаха за надеждно укрито под земята.

Италия първа ще получи от тези гравитационни ядрени бомби, понеже в стратегията на САЩ тя е предвидена да бъде европейска база за американските ядрени оръжия, с помощта на които ще бъдат осъществявани бомбардировките и другите настъпателни операции на Пентагона срещу Русия.

Пентагонът „успокоява“ италианците, че тези атомни бомби ще бъдат насочени и ползвани само срещу Русия.

Но отсега е ясно, че като бъдеща база за нападения срещу Русия, Италия ще бъде изложена на редица опасности. Една от които е превантивно да получи порция руски ядрени бомби и да бъде изпепелена и изравнена със земята.

Не се знае дори какво ще стане с прочутия Апенински полуостров, на който е разположена Италия. Както и с цялата древна култура на Римската империя. Много е вероятно самият полуостров и всичко, което е построено на него да се разтопи в ядрените експлозии. Защото полуостровът, в резултат на ядрените и дълбочинни гравитационни взривове, може да потъне. И да изчезне от лицето на земята.

Има само един начин да се избегне такава апокалиптична за целия полуостров катастрофа, пише италианското издание Ил Манифесто, цитирано от blitz.bg.

И това е властите в Италия да поискат от САЩ, въз основа на Договора за неразпространение на ядреното оръжие, да премахнат всички атомни бомби и самолетите, които ги носят. Както и да замразят и унищожат наземните установки, които ги изстрелват.

А Италия трябва да откаже да предоставя на Щатите пилоти, самолети и всякакво друго оборудване. И в спешен порядък да напусне групата за планиране на НАТО.

Както и да бяга колкото може по-бързо и по-далеч от САЩ и НАТО.

Защото иначе Италия и целият Апенински полуостров могат да бъдат изтрити от картата на света.

Но ако САЩ започнат наистина да разполагат такива атомни бомби в Европа, не само Италия, но и всички западноевропейски държави презглава ще напуснат и САЩ, и НАТО.

Военният американски Алианс ще се разпадне. И не за друго, а защото САЩ насочват оръжията си не само срещу Русия. Като превръщат Европа отново в бойно поле, Щатите насочват и своите, и руските оръжия към държавите от Стария континент.

Никой не вярва, че ще има толкова луди правителства, които да подложат народите си на ядрен апокалипсис, само за да доставят удоволствие на янките.

А може би има. Не сме питали още правителството на Борисов, нали?

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Вестник „Ил Манифесто“ СТРАХОВИТО: Италия я чака АРМАГЕДОН! Вижте ТУК!

  1. Безумието на човечеството изглежда стигна своя апогей! Ужас! Нима е възможно да унищожим света като дадем воля на безумието, което някои личности ги е обзело? Нима европейците ще разрешат Европа да бъде унищожена? До кога ще правим надмощие между живота и смъртта? Какво ли трябва да се случи, за да ни вразуми, да ни убеди че всеки има право на живот, а след като той съществува и смъртта е неизбежна, но по естествения и път!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *