Виден гербер се оказа МНОГО ОПАСЕН за Борисов! Вижте ФАКТИТЕ!

България отблизо

„С позицията си за Венецуела, България печели доверие и авторитет“!

Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков се опита да оправдае правителството на Борисов, за неговата недопустима намеса във вътрешните дела на суверенна Венецуела.

В предаването „Плюс минус“ на Нова телевизия, върлият противник на президента Радев, се опита да докаже защо да обявиш законния президент на дадена страна, не само не е намеса във вътрешните работи на тази страна, ами е и нещо много хубаво за нас.

„Ние връщаме жест,  ценностите са друг въпрос“, заяви с апломб, депутатът от ГЕРБ.

Според него, признавайки Хуан Гуайдо за временен президент на Венецуела, България е подкрепила нашите партньори и съюзници.

С това изказване обаче, авторитетът на Тома Биков, доколкото го е имал, се срути безвъзвратно.

Нещо повече. Тома Биков се опитва да докаже, че позицията на Борисовото правителство, което обяви законния президент Николас Мадуро за нелегитимен, нямало да окаже влияние на събитията във Венецуела. Питаме как няма да окаже влияние като тази Борисова позиция е недопустим акт в международното право. Все едно Венецуела да вземе да признава, или да не признава нашите президенти и премиери.

И как можем да спечелим авторитет с грубо погазване на международните норми?! Чувал ли е някой за такова безумие?

Значи държавата Венецуела не се е намесвала никога в нашите вътрешни работи, а с какво й отговарят герберските управляващи?! С недопустима намеса и пълно пренебрежение към международното право. И няма никакво значение, че САЩ и ЕС също изцяло пренебрегват международното право. Нека поясним на умника Тома Биков, че САЩ и ЕС няма кой да ги съди. Но ако правителството в САЩ неочаквано се смени, то на новите може да им хрумне да съдят нас за тази недопустима намеса. И не за друго, а за да докажат на света, че те са чистички и много демократични.

Така че, ако на янките им хрумна да ни принесат в жертва, както са го правили много пъти досега, кой, Тома Биков ли ще отговаря в съда? Разбира се, че не. Ще отговаря Борисов. А Томата ще премине в някоя друга партия и ако го изисква ситуацията от върл антикомунист, може да стане яростен привърженик на комунизма, само за да спаси себе си. И да потрива доволно ръце от някое скрито ъгълче.

Защото хора като Биков, които са готови да защитават с голи гърди актове, които са недопустими от международното право…Такива хора нямат нито принципи, нито кауза. Те днес са в услуга на една партия, утре – на друга. Въпросът е винаги да са на власт, или поне да са в парламента, при кацата с меда.

Предупреждаваме, че тези хора са опасни за всички партии, с които влизат в контакт. Защото бързо надробяват такива каши, също като кашите на Антон Тодоров, а после попарата я сърбат самите партийни ръководства, които са имали неблагоразумието да оставят защитата си в ръцете на подобни хора.

Но кой ли ти слуша?! Борисов винаги е гледал да се оправят по някакъв начин нещата в момента. А за бъдещето, той въобще не се насилва да мисли. Затова бъдещето може да му поднесе такива изненади, които ще го ударят неочаквано и фатално. И ще го изхвърлят от политиката завинаги. Понеже стратегията винаги отмъщава на тези, които се интересуват само от тактика.

После, Томата сам си признава, че за него ценностите нямат кой знае какво значение. „Ние връщаме жест, казва той, а ценностите са друг въпрос.“ Ами да го попитаме тогава какъв жест точно връщаме? Кога ЕС и САЩ са направили нещо хубаво за нас, някакъв жест, че сега да им го връщаме? Ами те унищожиха народа на България, а сега Тома Биков им връща за този „жест“.

Ееех, бедни български народе, с такива „защитници“ като Тома Биков, не ти трябват врагове. Те ще те унищожат много по-бързо от всякакъв враг.

Но българският народ отдавна прозря намеренията на такива „господа“. И затова им отвръща подобаващо.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Виден гербер се оказа МНОГО ОПАСЕН за Борисов! Вижте ФАКТИТЕ!

  1. Ако приложим законите на хан Крум, нас ни управляват инвалиди: 2/3 без езици за лъжи и измами и още 2/3 без ръце за кражби и грабежи! На къде вървим , да ги сменяме?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *