Вижте как депутат от ГЕРБ празнува рожден ден! Ще се изумите от вкусни пачки и още нещо!

България отблизо

Депутатите от ГЕРБ вече не се страхуват да демонстрират, че са богати, недосегаеми и могат да правят каквото си поискат, без да им пука за избирателите им.

Като древните римляни, те започнаха да правят пищни и зрелищни тържества, в които се изсипват много пари и показност и за които се говори дълго време. Някои с уважение, други с насмешка, трети с нескрита ирония.

Свръхкичозна торта за рожден ден на депутат от ГЕРБ шашна електората , след като юбилярът, или някой гост я „изпусна“ в интернет.

Пищното двуетажно произведение на изкуството е  със златна глазура, а най отгоре е метната захарна снимка на рожденика в златна рамка, обкичена от вкусни скъпи шекерени рози.

И това не е всичко!  Отстрани произведението на сладкарското изкуство е посипано  щедро с  пачки от банкноти от  500 евро, изработени  от захарно тесто!

Тази шоколадово-сметанова прелест е украсила  рождения ден на депутата от ГЕРБ Георги Станков, който е тотално непознат на политическата сцена и предимно запълва един стол в парламента.

И пак това не е всичко! Върху тортата има парламентарният звънец от шоколад и златен прах, снимка на  депутатската му карта и фотос от  негово изказване от трибуната, направен от подходяща глазура.

На въпрос на сайта  OFFNews какво е това странно и скъпо кулинарно произведение, Станков обяснява,  че тортата била подарък, с който го  изненадала  жената на негов приятел. Брей! Какви приятели, какви жени! На въпроса какво общо има  парламентарната му дейност  с пачките, той обидено отговаря: „Нали не мислите, че са истински???“

Купонът бил организиран в хасковско заведение, където е  избирателният район  на Станков. Какво още е имало на масата само можем да гадаем.

А щом скромният подарък е бил кичозната и безумно скъпа торта, фантазията ни бледнее какви ли ще да са били останалите не толкова скромни подаръци.

Пир по време на чума.

Разкош и натраплива показност по време на социална криза.

Това е новият морал.

На богатите. И тези във властта.

А търпението на народа бавно и полека започна да се изчерпва!

ЧРД със закъснение, г-р Станков!

Вкусни ли бяха пачките?

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

1 thought on “Вижте как депутат от ГЕРБ празнува рожден ден! Ще се изумите от вкусни пачки и още нещо!

  1. Така смазаха народа че никой не смее и да си помисли да повиши тон.Младите бягали , ще бягаме разбира се само луд би стоя да пее химна и да няма пари за хляб . Ще дойде онзи красив момент когато ще са „шефове“ на няколко милиона пенсионери и тогава искам да видя от къде ще се краде .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *