ВЛАДИМИР ПУТИН отново ПРЕДУПРЕДИ Запада: Славянските народи са под особената ЗАКРИЛА на Русия! Вижте ТУК!

Свят

Руският президент Владимир Путин е заявил в телефонен разговор със своя сръбски колега Александър Вучич, че Руската федерация е готова да изпрати веднага изтребители и специални сили, в случай, че албанците отново извършат нападение над сърбите в размирното Косово.

Това съобщава белградският електронен вестник „Сърбия днес“ като се позовава на източник от Кремъл. Според изданието, Владимир Путин е наредил на руския Генерален щаб веднага да разработи подробни планове, съгласно които да може да се окаже нужната военна помощ на Сърбия в случай на спешна необходимост.

В плановете е посочено, че руските самолети ще стигнат до Косово в рамките на два часа и ще действат решително в защита на сръбския народ, който населява големи части от Косово. Регионът е исконна сръбска територия, отнета от НАТО и предадена на мюсюлмански радикали и терористи, след нечуваното нападение и бомбардировките, извършени от Алианса, начело със САЩ, над суверенната държава Сърбия, която с нищо не бе предизвикала такова нападение.

Като повод за грубото нападение над Сърбия и последвалите варварски бомбардировки, Пентагонът използва така нареченото „клане в Сребреница“. Оказа се впоследствие, че такова „клане“ не е имало. И че в показваните от западните медии масови гробове са заринати жертвите на албанските терористи, чиито лидер Хашим Тачи по-късно стана премиер на Косово. Въпреки че такава „държава“ почти никой в света не беше признал.

Източникът от Москва споделя, че руските самолети, стига да решат,  безпрепятствено ще стигнат до територията на Косово, независимо дали съседните „натовски“ държави ще им разрешат летателен коридор.

Нима смятате, заявява анонимно официално лице от Москва, че българи, румънци или унгарци биха се осмелили да свалят руските самолети? Те първо няма да видят на радарите си руските самолети, и второ няма да могат да ги прихванат или унищожат, понеже не разполагат с такава противовъздушна отбрана, която да неутрализира самолети, които летят на почти стратосферна височина. Не забравяйте, че Русия е най-мощната военна сила в света, завършват лаконично от Москва.

И наистина, Русия твърде отдавна и твърде търпеливо чака НАТО и Европейския съюз да се осъзнаят и да спрат нахалната си инвазия по отношение на балканските славянски страни като България, Сърбия, Македония, Черна гора Словения…Твърде дипломатично чака да спре насилственото вкарване на тези братски славянски държави в двата западни блока, чиято цел е да унищожат славянското население там и да го заменят с мюсюлманско.

Но изглежда времето за чакане е свършило. И е дошло време за действие. И точно затова, руският президент Владимир Путин е отправил такова категорично предупреждение към самозабравилите се съвременни западни кръстоносци.

А посланието е ясно и твърдо. Русия няма да позволи на никого повече да мачка и унищожава славянския свят. Защото и българи, и сърби, и македонци, и черногорци са братски славянски страни, които се борят, доколкото могат срещу новите кръстоносци.

Нека си спомним гневната реакция на Москва, когато стана ясно, че Западът се опитва насила да вкара и Македония в НАТО. Оттук нататък Русия показва, че няма да се ограничава само с дипломатически реакции, макар и гневни. Ясно е, че тя ще защитава славянския свят с всички възможни средства, включително и военни.

Това е предупреждение към САЩ и по още един въпрос. Руският президент Владимир Путин казва на янките достатъчно ясно, че те трябва да изтеглят час по-скоро своите военни бази и от границите на Русия. Защото иначе последиците за тях ще бъдат катастрофални.

И защото, когато дипломацията не дава резултати, идва ред на силата. Тоест, който не иска да говори с Лавров, ще говори с Шойгу.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

9 thoughts on “ВЛАДИМИР ПУТИН отново ПРЕДУПРЕДИ Запада: Славянските народи са под особената ЗАКРИЛА на Русия! Вижте ТУК!

  1. Не му щем на Путин закрилата! Знаем каква закрила дава Русия! Агресор!

    1. Като не щеш закрилата на РУСИЯ, сложи си пред името едно ЕФЕНДИ, за ДА РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ, БЕЗРОДНИТЕ ТИ АНТИ-БЪЛГАРСКИ НАКЛОННОСТИ. ПА ТРЯБВАШЕ СИ СЕ РОДИЛ И ЖИВЯЛ В СОФИЯ ПРЕЗ 1943-44-та г. ДА УСЕТИШ НА ГЛАВАТА СИ МИЛОСТИНЯТА И ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА ЗАПАДНИТЕ ТИ АНГЛИЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ АНТИСЛАВЯНСКИ ПО-КРЪВ-ИТЕЛИ!

    2. Кои си ти, че не се сещам ? Защо се отъждествяваш с народа ? Колко пъти американци, германци и т.п. са освобождавали страната ни от турски нашественици, фашистки елементи (май си от тях), че ще ми пишеш глупости. Или се отъждествяваш с фашизираните наши и чужди елементи ! Ти срам за нацията !!!

  2. Турците се оказаха по-големи патриоти от продажните български политици! Днес Путин откри строителството на първата атомна електроцентрала в Турция, сключи сделка за доставка на С-400. Турски поток е завършен на 50%, каза Милер. А българските продажни политици се оказаха ВРАГОВЕ на България!

  3. Единственото ни спасение е РУСИЯ колкото и да не им харесва на някой евроатлантически настроени индивиди с промити мозъци ! САЩ и ЕС ще ни доунищожат , това е целта им !

  4. Публикацията е по-различна от коментарите. Малките държави винаги са в някакъв военен съюз , защото нямат ресурса на големите. Кой ще ти е приятел е исторически предупределено-тези с които имаш общи културни, религиозни, етнически т.н. корени. За това, когато по НОВА ТВ някой продажник възкликне WAY, вместо нашето ЕЙ, АЙ, е американски шпионин за ликвидиране!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *