Владимир Путин попари Запада: Русия ви изхвърли в коша за боклук!

Свят

„Ние плюем на тях, на тези западни санкции. По различни оценки, ние загубихме около 50 милиарда долара, но заработихме толкова и дори повече“.

Затова не се интересуваме от западните санкции, ние просто ги хвърляме в коша за боклук.

Това стана ясно от интервю на руския президент Владимир Путин пред най-голямата руска информационна агенция ТАСС, наречено „Двадесет въпроса към Владимир Путин“.

Санкционните напъни на Запада ни дадоха тласък, „за да включим мозъка си на пълни обороти“. И да започнем да произвеждаме наши продукти и технологии, които преди не сме произвеждали, или просто сме забравили, че сме ги произвеждали.

На свой ред, контрасанкциите, които въведохме срещу Запада ни помогнаха да развием отечественото селско стопанство и да активизираме вътрешния пазар като го запълним с наши пресни и екологично чисти продукти“, отчете държавният глава на РФ. 

Сега ние сме на първо място в света по износ на пшеница. Ние изпреварихме даже САЩ, Канада и Австралия. Кой от западните „стратези“ е очаквал, че Русия ще стане един от най-големите износители на продукция от най-различни отрасли?, попита основателно руският президент.

Това развитие на селското стопанство и промишлеността безусловно е от изключително голяма полза за нашата страна. Това защитава икономиката ни от възможността САЩ и Запада да използват икономическа принуда спрямо Русия. А и по същество, това развитие решава ключовата за Руската федерация задача – да се превърнем в самодостатъчна държава, която не зависи от Запада нито икономически, нито политически, добави разгромяващо Владимир Путин.

Руският лидер отбеляза в заключение, че в редица сфери, Западът претърпя много големи загуби, заради санкциите срещу РФ. Припомняме, че през ноември миналата година шефът на Държавната дума/руския парламент/ Вячеслав Володин оцени загубите на Евросъюза от антируските санкции на над 100 милиарда долара.

Tagged

3 thoughts on “Владимир Путин попари Запада: Русия ви изхвърли в коша за боклук!

  1. Многократно съм повтарял и преповтарям,когато няма баланс има дисбаланс.Когато съществуваше Източния блок,СИВ и т.н. Западния свят се стремеше да произвежда изключително качествени стоки чрез ,които да прелъстява хората от тъй наречения Комунистически свят.Сега,30г. по късно, балансьори останаха Русия и Китай,които са абсолютен трън в петата на Световния полицай от най-измислената държава като онази другата до Палестина ама не ми е за нея думата.Самозабравилите се световни демократи отровиха въздуха,реките,моретата и океаните,секат гори и джунгли,а там където не могат ги горят.Вкараха ГМО в растенията,животните,а от там и в хората.Скоро ще заприличаме на зомбита,върколаци,а те си хапват от чисти продукти лишени от съвременните отрови.Путин може да е всякакъв,но ако го няма той и Русия,балансът съвсем ще се дисбалансира и Господ няма да може да помогне на човечеството от онова,което са му замислили ,,богоизбралите се“Рокфелеровци,Дюпоновци,БилГейтовци и прочие масони и илюминати.

  2. Запада никога няма да прости на Путин, че възстанови Русия! Толкова им са искаше на САЩ да завземат богатстват и чрез подкупни олигарси. Русия няма нищо общо с Русия по времето на Елцин. Путин действително се грижи за народа си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *