ВМРО шизофренично: Тръгваме сами на избори, но коалицията е стабилна. Ще ви управляваме заедно с ГЕРБ, обещали сме!

България отблизо

Евроизборите са да променим Европа, а не да се смени ръководството на ПГ на Обединени патриоти, заяви в предаването „Плюс – минус“ по Нова телевизия евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

„Битката за Европейския парламент не е вътрешноведомствена”, подчерта той.

 

„Идеята на ВМРО е да събираме, да обединяваме. Най-лесно е да събориш нещо или да изгониш някого. Но не е редно да има личностни боричкания”, коментира Джамбазки. И допълни, че ВМРО през цялото време се опитва да „обере емоциите в отношенията между Волен Сидеров и Валери Симеонов”.

Имаше боричкане кой да оглавява листата. Ние от ВМРО никога не сме искали да сме първи, но когато другите искат да са първи, ние питаме – какви са аргументите ви, каза още  Джамбазки. А те аргументи не могат да извадят. Аз имам опит пет години като евродепутат. И смятам, че съм най-подходящата кандидатура. Направил съм много за България и тепърва ще защитавам страна си и нейните интереси.

Какво е и колко е това много, кандидатът не уточни. Изказа се гневно срещу скандалната брошура за гей-двойките в училище, но в същото време не гласува против Истанбулската конвенция, а остана в графата „въздържали се“. И пет години действаше доста „въздържано“ по въпроси, касаещи България.

На въпроса разпада ли се коалицията, след като ВМРО отива сама на изборите и това не е ли някакъв вид политическа шизофрения – заедно в управлението, но скарани по всички останали въпроси, Джамбазки отговори:

Няма проблем, ако има достатъчно разум във всички нас, работата на правителството и народното събрание да продължава. Има програма, която трябва да бъде свършена и тя се върши. Въпреки очевидното нежелание на партньорите ни да се явим заедно на изборите, нито един от тях не казва, че това би се отразило на поведението му в народното събрание, доколкото може да се вярва на такива заявки.

И какво излиза?

Патриотите нямат нито една обща позиция, освен кокала.

Ще се избият, но няма да го пуснат!

Само за него са единни!

Tagged

1 thought on “ВМРО шизофренично: Тръгваме сами на избори, но коалицията е стабилна. Ще ви управляваме заедно с ГЕРБ, обещали сме!

  1. ЗА НИКАКЪВ ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ТОЗИ МОШЕНИК,ПОКАЗА НАКАКЪВ ИДИОТИЗЪМ И ВЕДНАГА ГО ПРИЗНАХА ЗА ПОЛИТИК ,ОТ ТАКИВА ЛАПАЧИ, ПОЛИТИКАТА НИ ОТ ВЪТРЕШЕН И ВЪНШЕН ХАРАКТЕР НЯМА ПОЛЗА,ТОВА ВСИЧКО Е КОМУФЛАЖ И КРАЖБА НА ЛУДИ ПАРИ ПО ОТКРИТ СПОСОБ !!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *