Внимание! Депутат-убиец кове съдбата на България. И не само убиец, а и…Виж тук:

България отблизо

Депутатът от управляващата партия ГЕРБ Димитър Гамишев получи  условна присъда за убийството на човек при катастрофа, станала през  2014 г.

Той получи две години условно и забрана да шофира три години. Той блъсна мъж на уличното платно в село Копривлен  и пешеходецът почина. Гамишев заяви днес, че ще обжалва присъдата, понеже била много тежка и в делото били допуснати много пропуски.

Толкова за честта на един герберски депутат! Жертвата му отдавна е изгнила в гроба, но той реве, че наказанието му е несправедливо. Как така няма да стои зад волана на депутатския Мерцедес при това цели три години? Ще обжалва до дупка!

Борисов е знаел за случая, но това не му попречи да го сложи в листите. Хубав човек, верен човек, наш човек!  Въпреки че обеща пред всички, че в листите ще има само честни и неопетнени хора.

Що се отнася до честността на народния ни избраник, той сварил преди две години  да продаде своя фирма с близо 200 хил. лв. задължения във вид на данъци към държавата на подставено лице – бедняк  от Ловеч. Това стана ясно, след като  финансовия министър Горанов обеща  „ежедневна битка със злоупотребите с ДДС“ и  борба с предотвратяване на далаверите с прехвърлянето на дългове безимотни и малоимотни  български граждани.

БСП в Благоевград реагираха с  декларация отношението си към изнесените данни, за крупни злоупотреби с данъци, извършени от депутата от т ГЕРБ Димитър Гамишев, пише, днес.бг.

 Гамишев прехвърлил фирмата си „Гамишев – НКБ“ ЕООД на „Файнест Асошиътс“ ЕООД малко преди да бъде избран за областен координатор на партията. Фирмата му  е в списъка на големите длъжници на НАП, които /забележете! /нямат имущество, което да бъде иззето и върху което могат да се наложат обезпечителни мерки. Тя  дължи на държавата  195 774 лв. и фигурира  в позорния списък на НАП през август 2017.

Големите дългове обаче са натрупани, още докато Димитър Гамишев я е управлявал еднолично.

В декларацията се казва : „За нас е пълна загадка, как е станало вписването на продажбата на фирмата в Агенцията по вписванията, как е извършена сделката, след е като подобни сделки са забранени, ако купувачът не гарантира изплащането на дълговете. В медиите пък излезе скандалният факт, че купувачът  „Файнест Асошиътс“ ЕООД е фирма с 2 лева капитал, регистрирана в Ловеч.  За неин собственик и управител се води някой си  Георги Михайлов Георгиев, който се оказва, че  управлява още  93 фирми и е собственик на 53 дружества. Но по документи всичките работят на загуба, а той няма никаква собственост на свое име и не може да му бъде отнето и продадено имуществото в полза на държавата.

Според данните от Търговския регистър същият Георгиев е регистрирал цели 23 фирми, като половината от тях  са длъжници на НАП с големи суми. Това показва,  че Гамишев е продал фирмата си на човек, който няма ни имоти, ни пари и го е направил единствено, за да остане чист пред закона и да избегне плащането на данъци.   От БСП – Благоевград настояват  компетентните органи да се самосезират и да установят  фактите по тази фрапираща далавера, допълва сайтът би.нюз. Виж ТУК.

В сделката всичко мирише, та чак вони.

От НАП твърдят, че ще гонят до дупка всеки длъжник, а министъра на финансите Владислав Горанов, заяви,  че битката на министерството със злоупотребите с ДДС е ежедневна.

Ежедневна, но за обикновените хора.

За депутати май не се отнася.

В същото време Гамишев стои в Народното събрание, кове закони и обжалва, че му били взели книжката за убийство.

Това, ако не е абсурд…

Всъщност не е абсурд, а наглост!

Характерна за милите ни управници.

Където и да се разровиш, ще се размирише.

Затова явно службите си затварят очите и не ровят.

А народът плаща…

Станислава Славова , istinata.net

 

 

Tagged

2 thoughts on “Внимание! Депутат-убиец кове съдбата на България. И не само убиец, а и…Виж тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *