Волен изби рибата! Вкара цигански оркестър в заведение и кара чужденци да дават пари и да говорят на български

България отблизо

Пореден скандал с активното участие на лидера на националистите от Атака Волен Сидеров в известния столичен ресторант „Къщата с часовника“, разкрива във фейсбук публикация посетителка на същото заведение.

Разказът на Ася Иванова е съпроводен и с недвусмислени кадри. Тя и колегите й и фирмени партньори, предимно от чужбина (Дания, Норвегия, Австрия, Франция, Италия, Великобритания), са били тормозени от народния-представител и неговата компания.

На масата на политика от Атака се пушело в нарушение на забраната, а само две минути след като седнали на масата човек от компанията на Сидеров потърсил конфронтация с гостите, които говорели на английски език.

След оплакване до персонала на заведението, че има забрана за пушене и че законът трябва да се спазва, следва интересен развой.

В заведението след броени минути влиза цигански оркестър под видимото одобрение на националисткия лидер. Според Ася провокацията е била насочена именно към нейната компания. Сидеров поискал от чужденците да дадат някой лев за музиката, сам застанал зад барабаните, и когато гостите си тръгвали, ходел с тях чак до улицата, подвиквайки:

„Гейс, говорете на български, в България сте, в България се говори на български“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *