Волен и Каракачанов развяха партийни скелети и дълбоко крити тайни! Вижте кой ще подава оставка и кой ще сваля правителството!

България отблизо

Когато искаш да кажеш нещо и искаш да бъдеш разбран правилно, намери си правилните думи. Всичко друго води до такива скандали.

Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по повод оставката на Валери Симеонов в ефира на bTV.

Премиерът реагира нормално на оставката на Симеонов. Попита го: „Имаш ли идея за човек, които ще те замести“. Борисов не се опита да го убеди да остане. Вие най-добре знаете, че Симеонов като реши нещо, трудно някой друг би успял да го направи“, уточни Каракачанов как е подадена оставката на лидера на НФСБ. „Аз го казах още преди месец. Спях с ролята на „Синя каска“. Защо е звъннал на мен, питайте него. Може би защото Сидеров ми поиска оставката преди месец.

Той коментира и исканата му оставка. „Това е творческо предложение и аз цяла нощ мислех върху това. Продължавам да мисля творчески и както съм казал много пъти коалиционните въпроси е редно, дори да са творчески, да ги обсъждаме помежду си. Сега ще настоявам във вторник да разгледаме това предложение и няма никакъв проблем да си подам оставката“, каза още Каракачанов. „Творчески ще продължа да разсъждавам във вторник, когато се надявам това негово предложение да бъде развито на коалиционния ни съвет“. „Аз не се обиждам от нищо. Ако някой смята, че може творчески, на гърба на своите партньори, да си прави личен имидж, аз лично смятам, че няма смисъл от такава коалиция“, допълни министърът на отбраната.

„Загубих връзка с реалността. Година и половина по 30 часа работа на ден. Служители, стара техника, три проекта за стари кораби. Да загубих връзка нямам време за творчески разсъждения и по цял ден ме боли главата“, посочи иронично той. „Коалиционните въпроси е добре да ги обсъждаме по между си, а не през медиите. По принцип ние имаме всеки вторник коалиционен съвет. Аз ги каня и ще ги поканя и писмено. Няма опасност да се избием. ВМРО работи и ще работи“, допълни още той. Възможно е да хвърля оставка, всичко е възможно, но не съм от хората, които се поддават на внушения. При мен с лошо не става, става с добра дума. Един вицепремиер по-малко. Преди време когато ми предлагаха да стана министър на отбраната, аз казах, че не ми е детската мечта“, коментира още той

Сега си давам сметка след година и половина, че може би направихме грешка, че излъчихме двамата лидери, може би трябваше да посочим други хора. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод оставката на Валери Симеонов и предложението му вицепремиерът Красимир Каракачанов също да се оттегли от управлението, в ефира на bTV. „Загубихме комуникацията и всичко това. Опасявам се да не последваме съдбата на реферматорите. Тях ги няма на политическата сцена“, посочи той. „Тази оставка я предлагам като спасителна акция, а не като нападка към Каракачанов, че може да подкрепяме управлението и без да заемаме ръководни фигури.

Не говоря за напускане на управлението, а за оттеглянето на лидерите. Има спад на доверието в патриотите. И на определени действия“, смята лидерът на Атака. „Отдавна говорех да се концентрираме върху важните неща а не акции по дискотеки. Комуникацията между нас трима се влоши. защото те са заети. Понякога не сме се виждали и със седмици. Това мое виждане се знае, то не е ново.

Лидерът на Атака коментира и премиера Бойко Борисов. „Явно има промяна и в него защото преди определени дни каза, че оставката на Симеонов ще счупи коалицията, но това се се случи“, посочи Сидеров. „Аз не предавам четата. Коректен човек съм, когато се хвана с някого съм точен. Въпросът е как ще действа самата власт.

Аз съм го казвали на ГЕРБ, че ние можем да се свалим сами от власт.

Имам критики. Да подкрепяш властта, не означава да не я критикуваш. Добрият партньор е за това. В ГЕРБ има липса на политика към развитие на икономика, финанси и развитие на България“, завърши той.

Tagged

2 thoughts on “Волен и Каракачанов развяха партийни скелети и дълбоко крити тайни! Вижте кой ще подава оставка и кой ще сваля правителството!

  1. Г-н Сидеров, кога ще изпълните предизборните си обещания ? Те са поместени на първа страница на в-к „АТАКА“, бр.218 от март 2017 г. Ще Ви ги припомня : „Вдигане доходите , Спиране мигрантите , Изгонване на монополите , Смяна на учебниците . А на следващата страница на същият в-к е : „ИЗБОРНА ПРОГРАМА НА ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ , АТАКА И ВМРО – 2017 “ . Моля Ви , припомнете си ги /запознайте и герб с тях/ , изпълнете ги и тогава ще има мир и любов в НАШАТА ТАТКОВИНА !!! В противен случай народа ще Ви изгони от властта, рано или късно, и ще изчезнете като банкнотата от един лев !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *