Волен Сидеров: Какво значение имат апартаментите, като ГЕРБ управляват най-добре? Не ги пипайте, иначе ще дойде БСП на власт!

България отблизо
Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с американския политик Хенри Кисинджър. В кулоарите на парламента лидерът на „Атака” заяви, че шефът на ПГ на ГЕРБ Цветанов постига дипломатически чудеса със СДС и „Воля”. Според Сидеров, председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов има бъдеще и като брокер на недвижими имоти.

„Смятам, че няма да остане гладен, ще се препитава с това. Все пак това е много сериозен бизнес, там трябва да умееш да хванеш вълната, да хванеш момента, да улучиш точния момент, защото изпуснеш ли го, губиш. Това е много сериозна професия, имам познати, които работят в такива агенции. Но той засега е много силен в дипломацията, нека не го отклоняваме от този път. Такива чудеса постига – това с Марешки, това с Румен Христов. Това е днешният Кисинджър. Все едно го виждам 73-74 г. совалките в Китай да разчупи ледовете тогава“, коментира Сидеров.

 

 „Не се вглеждайте в битовизми – апартаменти, 200, 300, 500 квадрата, голяма работа“, допълни още лидерът на „Атака“.

 

Сидеров заяви още, че той крепят стабилността на коалицията всеки ден.

„Виждате, че с нашите крехки ръце каквото можем, правим го. Надявам се да не се срути коалицията, защото виждате, че БСП не са готови да управляват. Ако бяха готови, да кажем: Заповядайте, започвайте да управлявате! Освен това в БСП стана едно разделяне тайно на Станишев и Йончева. Това неминуемо ще се отрази на вътрешната стабилност на БСП и ще отслаби техния резултат“, каза още Волен Сидеров.

 

„Сега в събота имаме конгрес на ВМРО, ще отида, ще поздравя ВМРО, защото ние сме партньори. Ние чакаме сега Валери Симеонов да го питаме, да се съберем мъжки и да се каже заедно ли ще се явяваме, или поотделно. Няма да се нападаме, няма да има скандали“, заяви Сидеров по темата дали с Патриотите ще се явят на изборите заедно.

Tagged

3 thoughts on “Волен Сидеров: Какво значение имат апартаментите, като ГЕРБ управляват най-добре? Не ги пипайте, иначе ще дойде БСП на власт!

  1. ТОВА НЕНОРМАЛНО ЧОВЕЧЕ ,ЩЕ ГЛЕДА ПАРЛАМЕНТА ОТ КРИВ МАКАРОН ДА КАТО Е ЖИВ,а може и от решетките на затворническата килия ,стига НАРОДА да си върне НАРОДНИЯ СЪД !!!!!!

  2. УПЛАШИ СЕ, ЧЕ МАРЕШКИ ЩЕ ГО ИЗМЕСТИ ИЗ ПОД КРИЛОТО НА БАЦЕ И ИЗВАДИ ОЩЕ ПО ДЪЛЪГ И МАЗЕН ЕЗИК ОТ МАРЕШКИЯ. ДАВАЙ ЮНАК, ЩОМ ТИ Е ВКУСНО, БЛИЖИ ЗАДНИЦИТЕ ИМ

  3. Какво значение имат апартаментите ли, Сидеров? А какво значение имат витиеватите ти изказвания днес тъй, утре – иначе?! Ха станете брокери с Цветанов – явно „дипломацията“ ви не хваща дикиш. А дали е готова БСП да управлява – ще се види в най-скоро време, бъди сигурен! Ама треперите от мисълта за предсрочни избори, нали? Досега манипулирахте хората на принципа „Разделяй и владей!“, но българинът е читав човек и ще подкрепи читавите – няма значение дали са от БСП или не.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *