Волен Сидеров скочи срещу…себе си! Вижте шизофреничното салтомортале!

България отблизо

Волен Сидеров обяви, че не знае как ще гласува вота на недоверие към правителството и най-вероятно ще е ЗА!

Това изказване на беловласия политик хвърли в тъча съюзниците му от коалицията и те се запитаха дали не е прекалил с някои забранени вещества.

Оказа се обаче, че този път няма намеса на френско шампанско, стогодишно уиски и други по-особени работи, а просто за преплитане на интереси.

„Атака“ има малко кадри във властта и един от тях е областният управител на София Илиан Тодоров. От партията гледат на него като на писано яйце и с надежда за някоя друга врътка.

Внезапно обаче стана ясно, че Регионалното министерство иска  да прехвърли стопанисването на стената на язовир „Бели Искър“  точно на Тодоров. Съоръжението е едно от най-старите в България, строено е през 30 години на миналия век и стената му е най-дългата от всички изкуствени водоеми в България. Освен това още преди 17 години е установено, че трябва да бъде ремонтирана, но никой не е направил нищо досега. В момента горещият картоф ще се метне в ръцете на областния управител на София, а парите за ремонта са малко и няма да стигнат доникъде.

Това и ще е поводът после да се поиска оставката на Тодоров, ако се намерят проблеми след иновацията, а проблеми ще има, тъй като няма пари.

Сидеров съзря в това действие на управляващите капан, в който ще падне негов човек. И докато миналата седмица обяви, че Борисов е най-великият управник и България не може без него, сега изведнъж се извъртя и показа зъби на Вожда.

Коалиционните партньори трябва да се уважават, заяви той. В момента  ние не само че нямаме уважение, ами буквално сме свидетели на подигравка с областния управител Илиан Тодоров и то не за друго, а защото е  от „Атака“.  Няма да търпим това отношение към нас!

Обръщам се и към премиера Борисов и към Цветан Цветанов, че този път няма да мълчим. В четвъртък, ще се гледа вота на недоверие към правителството, а аз  не знам изобщо как ще гласувам! Не съм убеден, че трябва да го подкрепя! Не съм сигурен,  дали това правителство заслужава доверие от нас, които го крепим да е на власт!, заяви Сидеров.

Получава се нещо парадоксално! Волен ще гласува срещу себе си!

Но няма защо да се кахърим за него. Дори хипотетично вотът да мине и правителството да падне, следващото пак ще има нужда от златен пръст, който да го крепи.

Често при Сидеров се случва златният пръст да се превърне в среден и мнозина вече го знаят.

И най-вероятно ще си вземат язовира обратно, а пръстът ще се кротне.

До следващия път!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Волен Сидеров скочи срещу…себе си! Вижте шизофреничното салтомортале!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *