Волен Сидеров твърдо: Симеонов и Каракачанов ПРОВАЛИХА…Ето СМАЙВАЩИТЕ факти!

България отблизо

От моя страна няма никакви знаци и действия за край на тази коалиция. Мога да кажа, че съм бил моторът да се направи през 2016 г., а успехът беше, че изместихме ДПС като трета политическа сила в парламента.

Това обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

„Съжалявам, че ВМРО тръгна да разцепва тази коалиция, но така са решили“, допълни още Сидеров.

Той поиска независимо как ще се явят на изборите трите патриотични партии, лидерите им да дадат уверение, че управленската програма на правителството ще се изпълни докрай. „И да не свързваме автоматично евроизборите с управлението“, уточни лидерът на „Атака“.

Сидеров коментира и писмото от НФСБ към ВМРО, в което от НФСБ предлагат да се върнат на масата за преговори, след като от ВМРО решиха, че ще се явяват самостоятелно на евроизборите. Попитан защо той не е бил поканен, Сидеров заяви: „Може да не ме харесват вече“.

Лидерът на „Атака“ отрече, че е настоявал да бъде водач на листата за евроизборите. „Нещата трябва да се решават по мъжки, а не с писма в стил – прелъстена и изоставена ученичка, която пише на гаджето си“, заяви Сидеров.

Той бе категоричен, че голямата коалиция е стабилна, въпреки случващото се в малкия коалиционен партньор.

„Няма никакъв трус, не търсете трусове. Нека и трите партии, и тримата лидери потвърдят, че независимо от начина на явяване на изборите, управленската програма ще бъде изпълнена докрай. А Борисов ще изкара най-накрая един мандат докрай, и ние ще бъдем гарант за това“, обобщи лидерът на „Атака“.

Трябва да отбележим: Въпреки воплите и заклинанията на Волен Сидеров, че голямата коалиция с ГЕРБ трябва да остане стабилна, и Борисов трябва да изкара поне един мандат докрай, самият той едва ли вярва, че това може да се случи. Понеже патриотите се изпокараха вътре в малката си коалицийка, а народната любов към тях се стопи като лански сняг.
Ясно е, че Борисов трябва вече да си ходи. Но големият въпрос е кой ще дойде след него. За неговото място точат зъби много отломки от десните партии и бившето СДС. Марешки също иска да се намеси в голямата игра и затова се прави на по-голям патриот от така наречените „Обединени патриоти“, които вече е по-точно да наричаме „Разединени патриоти“. ДПС пак се натиска да бъде „разпределител на порциите“ в България. А БСП и ГЕРБ са се вкопчили в титанична схватка.
Но който и да дойде на власт след Борисов, трябва да изпълни две трудни задачи. Да ни изведе от орбитата на Запада, за да напуснем ЕС и НАТО. И да станем членове на Евразийския съюз. Защото иначе новият, който вземе властта, няма да е алтернатива на ГЕРБ, а ще копира техния модел.
И България окончателно ще поеме към небитието. Това е истината.
Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *