Волен с първи коментар след свалянето му: Това е заговор и питам дали и Борисов участва в него

България отблизо

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини коалиционните партньори, че рушат управлението с отстраняването му от председателския пост на парламентарната група на „Обединени патриоти“. Същевременно потвърди, че той самият държи да бъде довършен мандатът, но в досегашния му състав.

„Решението анулира управленската коалиция, заличава една част от нейното заглавие“, заяви Сидеров пред Нова телевизия. По думите му отстраняването му е подготвяно месеци преди това. „Да пораснат“, препоръча лидерът на „Атака“ на коалиционните си партньори от ВМРО и НФСБ.  Те демонстрирали с отстраняването му „комплекса към родителя, който е създал нещо“. Всички тийнейджъри минават тази фаза, бунтуват се към родителя“, анализира психологията на скандала Сидеров.

Той  отправи и въпросите си към ГЕРБ и лидера му Бойко Борисов, когото попита дали се отказва от неговия подпис под споразумението.
Също така намекна, че отстраняването е станало зад гърба му, но бившите му партньори няма начин да не са уведомили премиера.

Искам категоричен отговор участва ли премиерът в тази бутафория, знае ли за нея и каква е истинската цел на отстраняването ми, заяви шефът на „Атака“.

Tagged

1 thought on “Волен с първи коментар след свалянето му: Това е заговор и питам дали и Борисов участва в него

  1. Ми какво да пиша? аз нали никакъв и никой не съм? То се вижда колко им е акъла и на едните и на другите. Не съм аз начело на тая държава. Ако съм аз друго ще е! Но кой ли ще посмее да ме постави на ръководен пост? Че то война ще има!….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *