В Германия става СТРАШНО! НАРОДЪТ тръгва срещу УПРАВЛЕНИЕТО! Ето потресаващите ФАКТИ!

Свят

Правителството на Германия губи подкрепа. Народът се обръща срещу държавното ръководство. Слабата управляваща коалиция се разтърсва от скандали и конфликти. Престъпността в Германия се увеличава. Берлин допусна огромна грешка, като позволи в страната и в Европа да нахлуят милиони хора, които насилствено и категорично променят европейската култура.

Това заяви Доналд Тръмп в своя профил в социалната мрежа „Туитър“, цитиран от news.bg.

Макар че американският президент не е точно човекът, който трябва да упреква Германия и ЕС по въпроса за мигрантите, все пак Тръмп констатира наличието на огромна бомба, която цъка под краката на правителствената коалиция в Берлин. И всеки момент може да избухне и да отнесе всички управляващи в политическото небитие.

Факт е, че САЩ създадоха проблема с мигрантите, като подкрепяха терористичните групировки, които се бият срещу законното правителство на Сирия. Афганистанският Осама бин Ладен също е тяхно отроче, макар че по-късно се наложи да го убият. Сега Щатите, по сведения на руското министерство на отбраната, не само продължават да подкрепят Ислямска държава, наричайки я „Свободна сирийска армия, но и направиха „коалиция“, която бомбардира сирийските правителствени войски. Макар и формално да е извън тази „коалиция“, начело със САЩ, Израел също се включи в бомбардировките на тяхна страна, мотивирайки се, че иска да намали влиянието на Иран в Сирия.

Но факт е също така, че най-яростният привърженик на безконтролното нахлуване на мигранти от Близкия Изток и Африка бе германският канцлер Ангела Меркел. Тя изпълняваше задачата, поставена й от САЩ и Транснационалните корпорации с такова усърдие, че стана антипатична не само на своя народ, но и на своите колеги от управлението.

Стигна се дотам, че Хорст Зеехофер, министър на вътрешните работи на Германия и председател на партията „Християн-социален съюз“/ХСС/, която е главен коалиционен партньор в правителството, заплаши Меркел, че ако продължава да му пречи, той, като вътрешен министър, да спре масовото нахлуване на мигранти, неговата партия ще напусне управлението и ще събори сегашното правителство. А по всичко личи, че при едни предсрочни избори, народът ще изхвърли Меркел от управлението на страната.

Само часове след този ултиматум на Хорст Зеехофер, германската агенция ДПА съобщи, цитирана от jpgazeta.ru, че Ангела Меркел се е съгласила с условията на министъра на вътрешните работи Хорс Зеехофер. ДПА отбелязва, че Меркел се отнася положително към политиката на министъра на вътрешните работи на ФРГ. Канцлерът добавила, че в края на юни ще информира собствената си партия „Християн-демократическия съюз“/ХДС/, за резултатите от преговорите с европейските партньори Италия, Австрия и Гърция, които също като немската държава страдат от безумен наплив на мигранти.

По този начин, Ангела Меркел безусловно капитулира пред ултиматума на Хорст Зеехофер, в името на това да запази своята власт за още някое време.

Но ако продължава със своята политика на насилствено вкарване на мигранти в Германия и другите държави от ЕС, съвсем скоро тя ще бъде свалена от власт.

Не за друго, а защото Транснационалните западни корпорации, чиито представител е Меркел, се борят с националния бизнес в ЕС. И засега везните май се накланят в полза на националния бизнес, който по дефиниция е антиглобалистки.

Още повече, Владимир Путин, при посещението си в Австрия, вероятно е изразил пълната си подкрепа за антиглобалистката кауза на националния бизнес в Европа.

Така, че Меркел скоро ще си ходи. Защото тръгна не само срещу собствения си народ, но и срещу могъща Русия.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “В Германия става СТРАШНО! НАРОДЪТ тръгва срещу УПРАВЛЕНИЕТО! Ето потресаващите ФАКТИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *