Гадателка обяви най-голямата изненада на изборите! Ето коя е!

България отблизо

Общо за България няма да има основна промяна – големите градове ще бъдат спечелени от ГЕРБ.

Във Варна ще се запази Портних, който няма конкурент, същата е ситуацията и в Стара Загора, да не говорим за Бургас, казва гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, цитирана от „Марица“ и Блиц.

БСП вероятно ще успеят да вземат един областен град, но и то ще стане пак със скандали.
Не БСП, а ДПС ще бъдат изненадата на тези избори. Ще вземат повече от БСП.
ДПС ще вземат селищата в територията, където имат влияние ​- Кърджали, Разград. ВМРО също ще има изненада – ще спечелят кметски места в 2-3 по-големи града.

Веселин Марешки напредва, но тепърва има да се доказва. Няма как да спечели град на тези избори.

Още една сензация – Панайот Рейзи ще се върне на бял кон в Созопол. Плюха го, но това няма да му попречи. В Италия колкото повече плюят някого, по-известен става. Както Матео Салвини сега им е виновен за всичко. А той ще се появи на бял кон.
Не подценявайте певеца и шоумен Милко Калайджиев – доста хора ще гласуват за него, казва гадателката на Берлускони. Дори да не стане кмет, явяването ще е проверка за него, за влизане в политическото пространство.
Не бива да бъде подценяван и Слави Трифонов. Нищо чудно в следващите 2-3 години той да оглави гражданско движение, подобно на „Пет звезди“ в Италия, което също се води от шоумен. В това няма нищо чудно, тъй като страните ни си приличат по съдба, по карма, не само знамената ни са с еднакви цветове./Източник blitz.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *