Галъп интернешънъл разкри шокиращи факти за големите национални медии! !

България отблизо

Мнозинството от българите заявяват, че не вярват на големите национални медии.

Това показва ново изследване на световната асоциация „Галъп интернешънъл“.

Вярват ли българите на националните медии? Оказва се, че 48% се доверяват, но „до определена степен“, а 30% изобщо не вярват. 16% на сто пък казват, че обикновено се доверяват.

Българите се уповават повече на родните медии, но не национални, отколкото на международните медии, сочи статистиката. 45% казват, че вярват на световните телевизии, вестници и радиа донякъде, а 24% са мнителни./ epicenter.bg/

Ето ви статистика, която е убийствена за мейнстриймовските медии. Защото те отдавна се силят да преиначат и изопачат събитията, които стават по света. Наричат опълченците в Донбас терористи, срещу които правителства организират антитерористични акции, все едно те не се борят за човешките си права, а са някакви отрепки, които нямат право на глас. В България хвалят до премала „подвизите“ на Борисов и „опозиция“ за тях е мръсна дума. Накратко, изопачават събитията в полза на управляващите в страната, както и в полза на големите транснационални компании, чиито слуги са всъщност. И на всичко отгоре, с американско нахалство обявяват всяка друга информация за „фалшива новина“. И се опитват да я неглижират по всякакви начини. Затова хората в България не им вярват и търсят други, по достоверни източници, които да им кажат истината за събитията.

И лошото за големите медии е, че не могат да скрият истината, колкото и да искат. Просто в ерата на интернет това е невъзможно. И монополът върху информацията вече не е само в западните медии. Въобще монополите един по един отпадат и отиват в небитието. Понеже, както казва Владимир Путин, светът става многополярен. И вече не е подчинен на САЩ.

Какво означава това, че само 16% „обикновено вярват“ на националните медии? Ами казано с думи прости“, това означава, че почти никой вече не вярва на полуистините, дезинформацията и откровените лъжи, които те разпространяват. Защото останалите 84% заявяват открито, че не вярват на националните медии. В това отношение българите са много по-критични, защото сме умен и обичащ истината народ. И сме много съобразителни и изобретателни. И винаги намираме начин да се докопаме до истината. Колкото и да я крият в дън земя.

Така че, нека националните медии да си влязат в ролята и да станат наистина национални. Тоест, медии, които отразяват истината за събитията в нашата родина. Да бъдат медии, които не слугуват на никого. А търсят истината за своя народ и за света.Само тогава те ще върнат доверието на хората към себе си. Иначе историята ще ги забрави.

А може и просто да ги заклейми.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *