ГЕРБ и Сидеров подготвят нещо невероятно! През есента ни чака ритуално самоубийство на…Вижте само тук:

България отблизо
Наближава времето ГЕРБ и Борисов да се измъкват отново от властта и пак да спретнат ритуално самоубийство.
От медиите и от самата партия на Борисов непрекъснато се нанасят  поредица силни, даже смъртоносни удари по коалицията на „Обединените патриоти“.  Тя вече е в клинична смърт и заради ударите, които самите те нанасят помежду си,  разпада се и управляващата коалиция, заяви днес политологът проф. Александър Маринов.

Основна роля за раздора вътре в ОП играе Волен Сидеров. Не е ясно обаче откъде се е появила тази смелост и непримиримост у него. Тоест кой стои зад гърба му, след като е напълно ясно, че той не може да застане сам срещу Каракачанов и Симеонов.  Единият възможен отговор, който обаче е  малко вероятен, е той да изпълнява поръчка на сили извън  правителството, които искат да го съборят. Шефът на „Атака“ обаче играе само на сигурно и само с козове. И в случая козът е много силен, каза политологът.

Втората възможност е много по-реална и аз отдавна я  прогнозирам. А тя е,  че идва времето ГЕРБ и Борисов да се измъкват отново от властта, което е тяхна запазена марка и  както го правят винаги досега. Да се измъкнат сухи от водата и да си намерят повод да избягат от отговорност.

Поводът най-вероятно ще бъде отново в коалиционните партньори. За пред обществото ще бъде изкарана версията, че вече не е възможно да се управлява в коалиция, тъй като патриотите са се разпаднали. Скарали са се, не се разбират, водят война един срещу друг, саботират правителството и не са в състояние да вземат правилни решения.  Този разпад  изцяло обслужва намеренията на Борисов да се измъкне и пак да обвини друг.

Той никога не е изкарвал докрай нито един от мандатите си и сега отново е достигнал до точката, в която няма полезен ход, освен да абдикира. Чумата по добитъка се оказа фалшива, рухна застрахователна компания, идеята за Западните Балкани се превърна в мираж, договорът с Македония удари на кухо и Заев се изсмя в лицето му, майки му искат оставката, излизат дълго крити далавери. Европредседателството се оказа едно голямо нищо за България, обещаните пенсии и заплати ги няма, народното недоволство расте с всеки изминал ден. Единственият полезен ход на Борисов е да се покрие временно и да остави президента да направи служебно правителство. А след това да го събори от улицата, както той си знае и както вече го е правил. Което пък ще постигне две цели – едната е, че ГЕРБ е незаменим, а другата, че президентът не може да управлява България.

С пълното разрушаване на патриотичната коалиция се е заел Сидеров. Срещу някакви обещания, които в момента не са ясни. Но най-вероятно идват от ГЕРБ, предположи Маринов пред БНР.

А Борисов се е заел със собственото си спасение и с коварен план да даде временно властта на Радев и да го атакува отстрани с всички възможни средства.

Така България влиза в една безкрайна спирала. Служебни правителства – Борисов, служебни правителства – Борисов. А крайната цел на премиера са президентските избори, на които смята да „бие“ Радев.

Друг е въпросът дали ще успее.

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

 

4 thoughts on “ГЕРБ и Сидеров подготвят нещо невероятно! През есента ни чака ритуално самоубийство на…Вижте само тук:

  1. Борисов и ГЕРБ още сега трябва да бъдат публично линчуване и убити с камъни, заедно със семействата им и всичките им „придобивки“ даде врнатна държавата. За да не смеят и другите – БСП, БКП, БСДП, ДПС, ВМРО И АТАКА, да си въобразяват, че ще управляват… Те не са по-рзличи от ГЕРБ. Трябват ни хора доказан морал, благочестие и почтеност. Тези вечери показаха злите егоистични и себичният намерения…Престъпните трябва да знаят,че престъплението се наказва сурово!!!

  2. Борисов и ГЕРБ още сега трябва да бъдат публично линчуване и убити с камъни, заедно със семействата им и всичките им „придобивки“ даде врнатна държавата. За да не смеят и другите – БСП, БКП, БСДП, ДПС, ВМРО И АТАКА, да си въобразяват, че ще управляват… Те не са по-рзличи от ГЕРБ. Трябват ни хора доказан морал, благочестие и почтеност. Тези вечери показаха злите егоистични и себичният намерения…Престъпните трябва да знаят,че престъплението се наказва сурово!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *