Герой! Борисов не спи, лично наблюдава жътвата на…алчните пенсионери. Ще ги вкарва в пандиза!

България отблизо

Бойко Борисов не спи. Той винаги бди! Винаги е на своя пост и не оставя нищо незабелязано от зоркия му поглед.

Ненапразно човекът каза, че от 17 години не е почивал! Е, как да почива, като под носа му се въртят разни далавери при това без негово участие?!

Сега например отчете резултата от ровенето на чиновници в казаните за боклук и по това установи, че броят на нелегално внесените цигари намалява. Контрабандата била буквално смачкана, престъпността прекършена. Е, остана един Митьо Очите, но и него спипаха.

Но премиерът не се успокои. Оказа се, че наблюдава зорко и производителите на канабис. И ги предупреди строго. Много сериозно сме се подготвили за жътвата на канабиса – изобщо да не отиват да жънат, да знаят, че ги наблюдаваме  отгоре и ги чакаме да започнат. Посяли са го на много места, – наблюдаваме и чакаме да го ожънат. Но ние няма да ги оставим.  Казвам им да си знаят – никакви жътви, защото ще отидат в затвора! Положили са много труд, садили са, ама защо не сеят жито и слънчоглед?  Добре сме се подготвили, чакаме ги, заяви Борисов.

Бабите от Родопите отдавна обясниха защо не садят картофи. Защото не им ги изкупуват. Тютюнът беше забранен. Там слънчоглед и други култури трудно виреят и някои започнаха направо канабис. За него поне има пазар.

Чудното в случая е защо се дават толкова много пари за наблюдение и то „отгоре“ и се чака жътвата, та да опандизят някоя баба или дядо. Защо забранените култури не бяха изкоренени, щом се знае къде са, кой ги е садил, кой се грижи за тях?

Или друго си е да заловиш пенсионерка – престъпник със сноп канабис в ръка и да се снима цялата героична операция на полицията.

А има и още нещо.

Бабите с канабиса може да са конкуренция на някои родни мафиоти. Сещате се кои, нали?

Иначе защо Борисов ще е така загрижен?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *