Гинка влетя в парламента, като на селска вечеринка! Обижда наляво и надясно! И него ли си е купила?

България отблизо

Купувачката на ЧЕЗ Гинка Върбакова влезе в парламента, облечена, като за бал и добре подкована политически.

Тя се озъби на депутатите и ги шашна с държание и наглост.

Тук един  лидер на една политическа партия ми задава въпрос как 43 годишната Гинка си купила ЧЕЗ. А аз пък питам  как може 28-годишна жена село Крушовица  да си купи акции от “ Техноимпекс“?  Тук в тая зала не можем да си позволим да водим дискусия на такова  ниво“, тросна се  Върбакова.

На упрека на Румен Гечев да се вземат  в ръце тя и менторът й Делян Добрев, Гинчето, която се беше барнала по последна мода /по съвет на наши хора/ и нямаше скромния вид от интервюто си по телевизията, обяви, че ще купува, каквото си иска, тъй като имала пари и бизнесът й вървял добре. А депутатите нямало право да я разпитват за нейни лични сделки.

„За последните 10 години Инерком се утвърди като уважавано дружество. Ние сме производители на енергия от слънчева енергия! Оборотът ни е скочил с 300 процента.

И вместо да ни оставят да си гледаме работата, тук разни наскачаха да ни нападат. На мен ми е ясно защо ме нападат. Поставиха ни под политически и икономически шантаж, само и само да ни осуетят сделката и да я дадат на някой друг!

Получи се  политизиране на сделката, което  достигна до степен на пълно сатанизиране, а аз отнесох много незаслужени за един истински бизнесвен подигравки.

Според Гинка,  разни институции и партии  използвали покупката й на ЧЕЗ,  за да повишат политическите си рейтинги и да насадят страх от народа, че токът щял да поскъпне. /Е, той ще поскъпне, бе Гинче! Забрави ли, че вчера твоята ЧЕЗ поиска това?! И освен това да купиш акции е нещо нормално в държавата, ама да й изкупиш електроразпределението не звучи много нормално! Та затова хората питат…/

Няма да допуснем да ни превръщат в марионетка! Няма да разрешим да ни наричат подставени лица! Остега нататък, който каже нещо подобно,  ще трябва да ги доказва в съда, заплаши тя.

След което от трибуната се опита да даде думата на и изпълнителната директорка на фирмата си. Народните представители се разбунтуваха и й припомниха, че не е депутат и не може да дава думата на никого.

Върбакова се фръцна и продължи с нападките вече в куроарите.

Тя се закани, че ще съди всички, които пречат на бизнеса й и на всеки, който се опита да я злепоставя и да й го вземе.

Държанието й беше повече от нагло и зад него прозира поведението на една друга българска партия. Безцеремонност, обиди и  нападение, вместо отбрана.

И ако досега някой все още вярваше, че сама си е купила ЧЕЗ, вярата и на портиерите в НС се изпари.

Tagged

3 thoughts on “Гинка влетя в парламента, като на селска вечеринка! Обижда наляво и надясно! И него ли си е купила?

  1. Тази Гинка Върбакова,за да се държи така в Парламента,значи че е покрита от някой голям политик,с голяма власт,Но чудно е,откъде е забогатяла толкова много,не се пише откъде и са парите,100 милиона са много пари,да не би да ги е искарала на улицата,те такива като Гинка се навъдиха много в България

  2. Милиардите, откраднати от КТБ, рано или късно ще влязат в бизнеса. По един или друг начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *