Гинка сваля Борисов от власт! Горещи подробности как дамата от Пазарджик направи това, което цял народ не успя! Само тук!

България отблизо
Гинка стана първият човек в държавата!
Купи си ЧЕЗ, напазари си част от Патриаршията и се сдоби даже с електорат! Последното беше безплатно!
Социолозите онемяха. И съвсем свенливо признаха, че за пръв път тяхно изследване показва, че БСП води на ГЕРБ. Е, с малко под процент, но води.  (24,7% срещу 24,6%) това е съотношението между социалистите и управляващите, а въпросът е  „Коя партия изразява позиции, най-близки до вашите?”.

Проучването е направено от агенция АФИС и бе публикувано само в няколко сайта, а в големите медии просто не беше отразено. Телевизиите пък до една се направиха, че няма такова проучване и разсеяно пропуснаха новината.

Според АФИС причина ГЕРБ да изгуби цели три процента от избирателите и симпатизантите си е  казусът с ЧЕЗ и продажбата на дружеството на Гинка. Сделката се видя съмнителна и на най-големите фенове на Борисов и те престанаха сляпо да му вярват.

Подозрения за задкулисие има у 70 процента у българите. За измама и лично облагодетелстване също. 62,4% от анкетираните искат електроснабителната система у нас  да е държавна собственост, а само 5% искат тя да е частна.  21% пък  настояват за смесен модел с приоритет на държавата. Много малка част обаче са съгласни, че стратегически обект от икономиката трябва да бъде продаден и стопанисван от чужда държава.

Тенденцията в цял свят в момента е да се одържавяват основните отрасли, които преди това бяха приватизирани.  Въпреки съпротивата на спечелилите от масовата приватизация през 90-то години сега тече обратен процес и  хората настояват за връщане на енерго- и водоснабдяването, на ж.п. и метро транспорта, на болниците и клиниките на държавата, защото по-добър стопанин от нея няма.

В България пък мнозинството от хората вярват, че Гинка чрез ЧЕЗ ще държи в ръцете си цената на тока и непрекъснато ще я увеличава, за да си плаща заемите и освен това да печели на гърба на народа.

Никой почти не вярва, че сделката е извършена без знанието на ГЕРБ и Борисов. Всички свързват Бащицата с Гинка и смятат, че бързата продажба е станала по негово нареждане и с цел облагодетелстване на уж бившата му съпруга Цветелина Бориславова, чиито интереси също са в родната енергетика.

Смесените и противоречиви реакции на премиера по случая с ЧЕЗ бяха с привкус на гузна съвест, или добре изиграна роля от човека, който с основание може да кандидатства за званието „народен артист на републиката“, окончателно убедиха повече от българите, че е замесен. И то хлътнал до колене в далаверата.

Резултатите не закъсняха. Народът го наказа и ГЕРБ стана втора политическа сила в страната, след като години наред се крепеше на първото място.

От дълго време българите се опитват да отхвърлят игото на бившия пожарникар и телохранител на Тодор Живков.

Това, което не успя да направи цял народ, го направи една обикновена Гинка.

Държанието й, нахаканото й поведение, далаверите, които изплуваха около нея и сделката убедиха и най-заслепените българи, че тотално ги взеха за канарчета. И канарчетата реагираха.

Събудиха се.

Огледаха се и видяха, че са в клетка.

Че хранилката им става все по-празна и освен гладни, изглеждат и глупави.

И се опитаха да излязат от клетката.

Показват го процентите на ГЕРБ, които отсега нататък имат само един път.

И той е надолу!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Гинка сваля Борисов от власт! Горещи подробности как дамата от Пазарджик направи това, което цял народ не успя! Само тук!

  1. АФИС е агенция на Юрий Асланов – член на НС на БСП. Ако питате ТРЕНД – тенденцията е в полза на групата на Бандитко. Не бързайте с шампанското.

  2. 1. Една трета от населението на България е в София. 2. ГЕРБ проумяха, че тази 1/3 е важна за тях, и направиха всичко възможно те да бъдат обгрижвани и задоволени финансово, и от там и материално. 3. Когато тази 1/3 усети на гърба си/по портфейла си/ последствията от пагубната ЗА ТЯХ политика на ГЕРБ тогава може да се случи нещо различно от днешното в България!….Всичко останало е „кауза пердута“ – т.е. – загубена кауза!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *