ГЛОБАЛИСТИТЕ опитаха да УХАПЯТ Русия! Вижте какво ИЗМИСЛИХА в последния момент!

Свят

Вратарят на руската „Сборная“ Игор Акинфеев не получи възможност дори да поговори с журналистите след победата над Испания в осминафинален мач от Световното първенство по футбол „Русия 2018“.

Играчите на руския отбор споделиха пред сайта politpuzzle.ru, че веднага след завършване на срещата, героят на мача, на руската „Сборная“ и на цяла Русия, Игор Акинфеев е бил отведен от допинг-офицерите на ФИФА за вземане на допълнителна допинг-проба.

На вратаря-герой не само не му разрешиха да продължи празнуването на победата с националния отбор на Руската федерация, но и не му разрешиха да участва в неизбежните пресконференции след мача. Само няколко минути след началото на пресконференциите, допинг-офицерите отведоха руския вратар.

„Игор игра просто великолепно. Сигурно затова веднага след мача започнаха да го разкарват за допинг-контрол“, заяви полузащитникът на руския национален отбор Александър Ерохин.

Припомняме, че вратарят на руския национален отбор и на московския ЦСКА, Игор Акинфеев бе признат от Международната федерация по футбол за най-добрия играч на осминафиналния мач между Русия и Испания, в който Русия постигна историческа победа с резултат 4 : 3. След това испанците си стегнаха куфарите, а Русия се готви за четвъртфиналите.

След това историческо футболно постижение, цяла Русия избухна в похвали за великолепната игра на вратаря Акинфеев. И имаше защо. Дори в най-напрегнатите моменти, футболистът надеждно пазеше вратата на „Сборная“, въпреки отчаяните опити на испанския отбор да отбележи победно попадение.

Играчите на испанския национален отбор нанесоха 25 удара по вратата на Акинфеев, но руският вратар не показа колебание в нито един от случаите. На всичко отгоре той успя с невероятно умение да спаси две от предвидените дузпи, след края на редовното време и продълженията на срещата.

Дори Генералният секретар на световната федерация по футбол отличи прекрасната игра на руския вратар и го нарече герой на мача и на цяла Русия.

Съотборникът на Игор Акинфеев в руския национален отбор, Марио Фернандес заяви, цитиран от РИА Новости, че помощта на Акинфеев е била много важна за крайната победа над Испания.  „Акинфеев е великолепен вратар, той много ни помогна по време на срещата“, отбеляза Марио Фернандес.

Цялата тази работа обаче, никак не се хареса на глобалистичния западноевропейски елит. И понеже Международната футболна федерация ФИФА е на тяхно пряко подчинение, те се опитаха да помрачат радостта на руските запалянковци и на цяла Русия.

Веднага след мача техните допинг-офицери отведоха Акинфеев за вземане на допълнителна проба. Макар на всички да е ясно, че руският отбор е чист и не взема никакви стимулиращи вещества. При това, ако някой наистина трябва да взема допинг, това са играчите и от двата отбора, а не вратарите, защото на тях им се наложи да тичат по терена в продължение на повече от два часа напрегната игра.

Но руските футболисти предпочетоха да изразходят и последните си сили, но да не навредят на отбора и на своята родина. Защото в този мач, както и в предишните срещи, футболистите от „Сборная“ се сражаваха за своята Родина. Така ще бъде и в следващите срещи. Въпреки опитите на глобалистичния Запад да помрачи радостта от победата. И да се опита да омаловажи историческия успех на руснаците.

Защото този исторически успех идва точно на отдавна запазената територия на Запада. Техният рефрен винаги е бил, че ако Русия я бива във военното дело, то Западът е ненадминат в спорта. И особено във футбола.

Оказа се обаче, че това съвсем не е така. Вчера Русия победи и елиминира от по-нататъшно участие не кой да е, а многократния европейски и  световен шампион Испания. Тоест, победи Запада в сферата, в която той се смяташе за непобедим.

Това е неочакваният и окончателен удар по егото на западния глобализъм, който те не могат да преживеят. Затова веднага скочиха на Акинфеев. Така, както Великобритания се опитваше да дискредитира Русия с аферата „Скрипал“.

Но със „Скрипалите“, Западът не сполучи. И само се изложи. Няма да сполучи и в спорта. Нито във военното дело.

Защото Русия е орисана да побеждава на всички фронтове. Защото руският човек се сражава честно за своята родина. И така ще бъде винаги.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *