Горанов: Манолова искаше да превземе държавата! Радвам се, че й попречиха, но тя тепърва ще се пречка на демокрацията!

България отблизо

Добрата новина е, че София не се подведе по манипулативните внушения на един политик, който излъчва всички спектри от крайно ляво, до крайнодясно с една единствена цел – да промени София, това заяви финансовият министър Владислав Горанов в ефира на Нова телевизия.

 

„Година и половина изключително много внушения са направени.“, коментира Горанов. Водещият Хекимян обаче се захвана за думите на министъра, че това се отнася до него. „Ако се припознавате в това“, контрира го Горанов. От своя страна обаче Хекимян му опонира, като попита може ли един журналистически материал, който показва нарушения, внушение ли е. „Акцентирането на само един аспект от дадена ситуация може да бъде манипулация“, контрира го министърът.

 

Факт обаче е, че в София либералните анархисти, защото така вече ще наричам тези, които довчера се наричаха десни, а вчера гласуваха за Мая Манолова. Тя една болезнено амбициозна жена. София й е тясна, може би е добре, че не спечели, защото тя искаше да превзема държавата. Ако акумулираме нейната енергия трябва да спрем АЕЦ Козлодуй, и не го казвам с лошо“, заяви Горанов.

 

Манолова дори не е и лява, не е ясно какъв политически субект представлява. Добре е че ще има време да се подготви за своите амбициозни планове, заяви финансовият министър.

 

Този социален експеримент що ли не го направиха в други големи градове – желание за самоцелна промяна. Столичани запазиха самообладание и не се подведоха. Социален експеримент е да сложиш човек, който в живота си не е управлявал нищо, на най-големия град в България. Човек, чийто ценности са спорни, каза Горанов.

Според него имало внушения година и половина колко лоши неща се случвали в София (почти толкова време медиите следят ремонта на централната столична улица „Граф Игнатиев“, Ларгото, бул. „Дондуков“ и други ремонти, които веднага след това трябваше да бъдат поправяни – б.р.). Някой от гражданите може да са недоволни от направеното. Начинът на правене на политика става все по-прецизно изкуство.

Запитан: „Когато има натрупани грешки – това внушение ли е“, финансовият министър отговори, че всеки гледа телевизора по свой начин – чашата може да е полупълна или полупразна.

Относно загубите на ГЕРБ, той каза: „Загубихме там, където не победихме – Русе, Благоевград“. Оценката за тези два града е различна, поясни финансовият министър. И удобно забрави да спомене останалите градове, в които ГЕРБ безславно се провали.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *