Грозно! Ресторантьор в Слънчев бряг плюе в лицето на майка с количка, говорела на руски, а той мразел Русия /ВИДЕО/

България отблизо

Собственик на заведение в Слънчев бряг заплю в лицето рускиня с малко дете в количка.

Олга М. за първи път почивала със семейството си в България, пишат руски медии.  След като мъжът й трябвало внезапно да се върне в родината, тя останала с детето и своя приятелка да довършат почивката.

Олга, детето й, което било в количка и нейна приятелка се разхождали из Слънчев бряг. Опитали да минат през кафе Coco Loco Bar-Grill, което било разположило  маси на тротоара.  В противен случай трябвало да слязат направо на улицата, където било тъмно и летели коли.  В този момент, според разказите на младата жена, към нея се приближил мъж, който започнал да я заплашва и оскърбява. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й позволи да премине с количката, защото е по-безопасно, мъжът я хванал за ръцете и започнал да я плюе в лицето, пише БЛИЦ.

„Той понечи да ме хване за ръцете и да ме изблъска, отскубнах се, след което започна да ми крещи: „Махай се оттук“. Помолих го да ме пусне, а той ми се изплю в лицето, отправяйки ми всякакви расистки обиди“, твърди Олга. И ми заяви, че  ненавижда Русия.  „Вече на видеото се вижда как моята приятелка се опитва да ме защити и започва да говори с него на английски, че не може да има такова поведение към майка с малко дете. А той също на английски продължаваше да ни обижда: „Вие сте противни хора, долни руснаци. Противно ми е да ви гледам да ми минавате край масите. В  заведението ми могат да седят само украинци, не уважавам руснаците“, добавя потърпевшата.

След този инцидент Олга се е обърнала към Консулството на Русия, което от своя страна е отправило жалбата й в местната полиция. Но след този случай никой не се е свързвал с нея, твърди тя.

Вижте видеото ТУК

 

Tagged

1 thought on “Грозно! Ресторантьор в Слънчев бряг плюе в лицето на майка с количка, говорела на руски, а той мразел Русия /ВИДЕО/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *