Гузен негонен бяга: Каракачанов се уплаши за болничните! И хвръкна на самолетите!

България отблизо

Ние не сме предлагали болничните да не се плащат. Някой не е разбрал. Това заяви вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов.

„Но през 2013 година всички болнични дни, които са издадени, са над 8 млн. , а 2018 година са над 18 милиона. Видно е, че тук има злоупотреба. Но някой се чуди за какво да се заяде. Все пак ,тези болнични, слети с празниците, някой ги плаща, те са злоупотреба“, каза още Каракачанов.

„Ако правителството закупи нов самолет, целият шум ще е насочен, че си купуваме самолети, за да се возим луксозно. Аз рядко използвам самолети. Изключително рядко се ползват и самолетите на правителствения Авиоотряд. Но ето виждате, правителственият „Фалкон“ вече не е в ред. Отдавна трябваше да се купи нов самолет, но такива са настроенията“, каза военният министър./Източник Блиц/

А не може ли Каракачанов да се досети защо са такива настроенията? Ами много просто. Ние ще му кажем, че настроенията са такива, заради наглостта, с която Борисов и ГЕРБ все още стоят на власт, въпреки волята на народа. Хората не искат повече ГЕРБ. Но с различни машинации, принуда и купуване на гласове, Борисов си стои във властта. И даже говори, че отново победил. Кого е победил? Народа си ли?

Ето, заради такива гербаджийски „победи“, народът е гневен. И ще продължи да излива гнева си на управляващите, докато те не разберат, че хората искат нов екип в управлението. Искат нови хора и нова политика. И към Русия, и към ЕС, и към САЩ. И най-вече към икономиката на България, която едва крета. Властта няма пари да направи минималната пенсия мизерните 300 лева. А премиерът каканиже за това, че в България се живеело добре, че санираме, правим магистрали и прочие салати.

Хората казват: ГЕРБ да си ходи. А гласът народен, май беше глас Божи. Или ГЕРБ са забравили това? А Каракачанов помни ли го?

istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *