Г-жо Захариева, Русия не обижда българския народ! Няколко русофоби обидиха Русия и България! А Вие им пригласяте!

България отблизо

По указание на ръководството на Външно министерство, Георги Панайотов, временно заместващ директора на отдел „Източна Европа и Централна Азия“,провел разговор със съветник в посолството на Руската федерация.

Ами къде е ръководството на Външно, та праща някакъв заместник? Все едно, Руското посолство не представлява една от най-могъщите държави на света?! Е, не е ли това опит да бъде унижена Русия?!

Та, този Панайотов, бил предал позицията на българската страна по повод това, че на Фейсбук страницата на Руското посолство била публикувана статия от български сайт, която обиждала българския народ.

Това става ясно от публикация на страницата на Министерството на външните работи в социалната мрежа Фейсбук, цитирана от epicenter.bg.

Добре все пак, че на този Панайотов не са му пратили чистачката от Руското посолство, добавяме ние с насмешка. Защото това, освен опит за унижение, е и груба провокация. По простата причина, че Руското посолство нищо не е направило. То само показва какво пише в българската преса за „деянията“ на русофобите.

А Екатерина Захариева не за първи път ръководи провокации срещу Русия. На нея не й пречи, че България и Русия са кръвно свързани. И че на Русия дължим два пъти нашата свобода.  И, че тези факти изискват малко уважение от страна на Външно. Уважение към Русия. Уважение и към българския народ. В крайна сметка, във външното ни ведомство, не са ли чували за изискванията на дипломацията?

Вместо уважение, обаче, „нашето“ Външно, което всъщност обслужва интересите на Запада, и неотдавна, в състава на правителството на Борисов, обяви Русия за враг на България, твърди пред представителя на Руското посолство, че препечатката от българския сайт, съдържала обидни за българския народ квалификации. Ами че да не са го писали руснаците? Българи са писали тази публикация!

Това, обаче, не спира Екатерина Захариева. Тя се опитва да ни пробута тезата, че няколкото русофоби, които нападнаха елхата, са целия български народ.  Десетина русофоби избесняха от факта, че велика и братска нам Русия, отново показа своето уважение и обич към българския народ, като му подари коледна елха. И веднага започнаха да грачат, че те не искали елхата, пък къде била поставена тя… И така, грачейки, както би се изразил Ботев, те стигнаха чак до „парите на Москва“.

Нека ви кажем госпожо, че уважението и обичта между българския и руския народи не се измерва в пари. Но на кого ли го казваме това? Вашата единица мярка за нещата, май винаги са били зелените хартийки.

Мисълта ни е, че тези неколцина „граждани“, не са българския народ. Огледайте се наоколо и ще видите, че българският народ обича и уважава своята велика славянска посестрима Русия. И 4 – 5% русофоби, дори да се скъсат, не могат да променят това. И факт неоспорим е, че не Русия, а тези неколцина русофобски настроени граждани, обидиха българския народ с хулите си срещу нашите руски братя. Които, на всичко отгоре не са направили нищо лошо. Просто ни подариха една елха.

Ама Руското посолство било публикувало на Фейсбук страницата си статия от български сайт. И какво? Не се ли досещате, г-жо Захариева, защо руските дипломати са направили това? Във всеки случай, не за да обидят българския народ. А за да покажат с примери от нашата преса, че на българите вече им дойдоха до гуша, провокациите на шепата русофоби в България.

Дойде ни до гуша г-жо, че и Вие, заедно с неколцината русофоби, непрекъснато проваляте приятелските и братски отношения между България и Русия. И по този начин унищожавате единствената ни възможност да се измъкнем от блатото на мизерията.

Но явно във ведомството на Екатерина Захариева не уважават нито себе си, нито другите държави. Нито пък чувствата на българския народ.

Затова хората в България искат цялото правителство да подава оставка и да си ходи. Понеже вие там в правителството, всеки ден ни убеждавате, че не действате в интерес на България и нейния народ. А в нечии чужди, западни интереси. Това е!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Г-жо Захариева, Русия не обижда българския народ! Няколко русофоби обидиха Русия и България! А Вие им пригласяте!

  1. Прекрасна статия!
    А към пещерните русофоби отправям следния въпрос:
    Как така протестирате срещу руската елха,а си траете за американските бази на българска територия?
    Но с макаци не се води спор.Едно не може да им се отрече: техните провокации допринесоха много за засилването на влиянието на Русия у нас!Нека продължават!

  2. На тези нищожни русофоби, кой им дава право да се разпореждат с ума и сърцата на българите и техните най-искрени чувства към Русия и братския руски народ ? Нека тези падонки и нищожества да заглъхнат веднъж за винаги и да не отварят кървящите ни рани от недоносчето „демокрация“ !

  3. Обяснява се на човек, който може да те разбере и който умее да мисли!… От много години насам е доказано, че ГЕРБавите парцали не могат да мислят, че те са умствено ограничени, че те са едни обикновени послушковци, които в името на властта и кървавите пари които крадат, че са едно завършено нищо! Екатерина Захариева нито ще разбере обясненията, нито ще иска да ги чуе, нито пък е способна да помисли върху тях! Тя и ГЕРБавите и колеги имат само един вариант – ОСТАВКА И ВСЕКИ ОТ ТЕЗИ ИЗРОДИ, ДА СИ ЗАМИНАВА ТАМ, ОТ КЪДЕТО СЕ Е ДОНЕСЪЛ В СОФИЯ!!! Нищо не става от тях, а и на народът ни не ни трябват крадци, мошеници и национални предатели като тях!!!!! Нямаме нужда от дупелизци на насрани американски задници, каквито са ГЕРБавите немислещи лумпени!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *