Дариткова: БСП трупа дивиденти на гърба на пет – шест психически неустойчиви жени!

България отблизо

БСП трупа дивиденти на гърба на исканията на психически неустойчиви жени.

Това бе основната теза в исказването от парламентарната трибуна на лидера на ПГ на ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по здравеопазване д-р Даниела Дариткова.

Тя взе думата, за да отговори на острата декларация, която направи лидерът на БСП. Корнелия Нинова обвини кабинета „Борисов“ за провала в здравната система.

Декларацията на БСП затвърждава впечатлението, че сме свидетели на организирана провокация с политическа цел, бе отговорът на д-р Даниела Дариткова от името на ПГ на ГЕРБ.

„Декларацията, която чухме затвърждава моето впечатление, убеждението на ПГ на ГЕРБ, че сме свидетели на организирана провокация с политическа цел маскирана зад синдикални искания. Тази декларация е подготвена вероятно още вчера“, подчерта Дариткова, цитирана от „Фокус“ и epicenter.bg.

Според Дариткова медицинските сестри, протестиращи, че не е изпълнено това, което миналата година лично премиерът Бойко Борисов им обеща, са в „нестабилно психическо състояние“. Социалистите пък „безотговорно и неморално се възползвали от това им състояние и на тази основа трупали политически дивиденти“.

Самата Дариткова обаче се опита да създаде интрига между БСП и бившия омбудсман и бивш член на БСП Мая Манолова. Тоест, Дариткова като шеф на парламентарна група не осъзнава достатъчно добре задълженията си да служи на обикновените хора и затова явно обслужва интересите на други групи, както и на властимащите. Защото протестите на медицинските сестри не са от днес или от вчера, а от години. И това не ги прави психически неустойчиви, а прекалено търпеливи по отношение на властта, която нехае за гражданите на България.

За такова отношение към хората си отиде Валери Симеонов. Сега трябва Дариткова да последва примера му, ако не иска хората сами да я изгонят от властта.

Tagged

1 thought on “Дариткова: БСП трупа дивиденти на гърба на пет – шест психически неустойчиви жени!

  1. ДАРИТКОВА,ще трупа,като сте слаби управленци?А ти ма,платили си данъка от 54000лв.,към община Смолян?И дано тази година да не си забравила,че има кола“ЯГУАР“да го декларираш!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *